Living the good life | genieten @ waanzinnig Mexico voor slechts €599 = CHEAP!

p.p. vanaf
599,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

El Tukan Hotel & Beach Club *** @ Mexico

24 november 2020

Complete vakantie Mexico | We love it: boek je complete vakantie naar Playa del Carmen, Mexico voor slechts €599! Vluchten + transfers + verblijf zijn inclusief! Je vertrekt het goedkoopst op bijvoorbeeld . Wij zouden het wel weten!

Vervoer

Je vluchten en transfers zijn standaard inbegrepen. Je vliegt vanaf naar Cancun. Bij aankomst staat er een transfer voor je klaar die je naar je accommodatie brengt en op de terugweg andersom. Ideaal!

Verblijf

Aan de 5th Avenue in hartje Playa del Carmen ligt El Tukan ***. Kom heerlijk tot rust in de palmentuin, op een ligbedje aan het zwembad. Of vraag die hartelijke Mexicaanse ober in je beste Spaans hoe laat het shuttlebusje je straks naar KOOL Beach Club brengt. Waarom die paar honderd meter lopen? Wordt het vanavond jungle-restaurant La Cueva del Chango of geef jij je peso’s uit in de swingende Coco Bongo? Want rondom het hotel bruist Playa je tegemoet. Hasta luego!

Jouw bestemming: Mexico

Het reusachtige Mexico is een land dat je echt zal verbazen! Het wordt ook wel het land van de culturen genoemd, en dat komt omdat het in de loop der jaren bewoond is door veel verschillende volken. De Maya's, Tolteken en Zapoteken zijn daar slechts voorbeelden van! Het leuke is dat al deze culturen hun spoor hebben achtergelaten waardoor het land heel divers is. Zo vind je er vele piramides, tempels en andere soorten bouwwerken. Het landschap is ook heel afwisselend: van vulkanen tot watervallen en van regenwouden tot woestijnen: Mexico has it all! Wist je trouwens dat er maar liefst 20.000 verschillende plantensoorten leven? Die kun je spotten in de 58 (!) nationale parken. Maar er is meer: een vakantie naar Mexico is niet compleet zonder te chillen aan het strand! De witte zandstranden en het helderblauwe water zijn hier mooier dan je je kunt voorstellen. Verder staat de keuken van Mexico vooral bekend om de heerlijke taco's, tortilla's én natuurlijk de welbekende tequila, dus dat wordt smullen!

p.p. vanaf
599,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Prijzen voor deze reis

Mis nooit meer een topdeal!