Vakantie Mexico | 9 dagen | Weflycheap

Jouw ideale rondreis @ Mexico

Startpakket voor de perfecte vakantie!

p.p. vanaf
991,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Mexico
2 personen
Logies & ontbijt
1 jun. 2021
9 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Startpakket rondreis Mexico @ Mexico

17 december 2020

Met het startpakket van deze rondreis in Mexico, bepaal jij zelf wat je gaat doen! Inbegrepen in dit startpakket zijn namelijk de heen- en terugvlucht, de eerste twee overnachtingen in een hotel o.b.v. logies en ontbijt en een transfer tussen het vliegveld en het hotel. Voor de rest kun je het helemaal zelf invullen! In totaal duurt deze reis 9 dagen en vertrek je voordelig op verschillende data, zoals dinsdag 1 juni 2021. Voor het startpakket betaal je €991.

Vervoer

Je vluchten en transfers zijn standaard inbegrepen. Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Cancún. Bij aankomst staat er een transfer voor je klaar die je naar je accommodatie brengt en op de terugweg andersom. Ideaal!

Verblijf

Tijdens dit startpakket van een rondreis in Mexico zijn de eerste twee nachten in een 3-sterren hotel inbegrepen. De andere overnachtingen kies je zelf uit en zitten niet bij de prijs inbegrepen.

Jouw bestemming: Mexico

Het reusachtige Mexico is een land dat je echt zal verbazen! Het wordt ook wel het land van de culturen genoemd, en dat komt omdat het in de loop der jaren bewoond is door veel verschillende volken. De Maya's, Tolteken en Zapoteken zijn daar slechts voorbeelden van! Het leuke is dat al deze culturen hun spoor hebben achtergelaten waardoor het land heel divers is. Zo vind je er vele piramides, tempels en andere soorten bouwwerken. Het landschap is ook heel afwisselend: van vulkanen tot watervallen en van regenwouden tot woestijnen: Mexico has it all! Wist je trouwens dat er maar liefst 20.000 verschillende plantensoorten leven? Die kun je spotten in de 58 (!) nationale parken. Maar er is meer: een vakantie naar Mexico is niet compleet zonder te chillen aan het strand! De witte zandstranden en het helderblauwe water zijn hier mooier dan je je kunt voorstellen. Verder staat de keuken van Mexico vooral bekend om de heerlijke taco's, tortilla's én natuurlijk de welbekende tequila, dus dat wordt smullen!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
991,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Mexico
2 personen
Logies & ontbijt
1 jun. 2021
9 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!