GOALS 2021: Mexico!

In een 5-sterren resort o.b.v. all inclusive!

p.p. vanaf
1515,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Mexico
2 personen
All inclusive
1 mei 2021
11 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Grand Sunset Princess All Suites & Spa Resort ***** @ Mexico

12 november 2020

Wauw... Met deze deal vertrek je 11 dagen naar dit práchtige 5-sterren verblijf o.b.v. all inclusive! Ook vluchten en transfers zijn inbegrepen. Voor €1515 vertrek jij op zaterdag 1 mei 2021, de vertrekdatum valt dus in de meivakantie.

Vervoer

Je vluchten en transfers zijn standaard inbegrepen. Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Cancún. Bij aankomst staat er een transfer voor je klaar die je naar je accommodatie brengt en op de terugweg andersom. Ideaal!

Verblijf

Je verblijft in Grand Sunset Princess All Suites & Spa Resort *****. Dit prachtige hotel is daadwerkelijk een paradijs. Je vindt hier onder andere twaalf zwembaden, meerdere jacuzzi's, een discotheek en meerdere restaurants. De kinderen kunnen zich ook nog eens vermaken bij de miniclub. Dit klinkt toch heerlijk?!

Jouw bestemming: Mexico

Het reusachtige Mexico is een land dat je echt zal verbazen! Het wordt ook wel het land van de culturen genoemd, en dat komt omdat het in de loop der jaren bewoond is door veel verschillende volken. De Maya's, Tolteken en Zapoteken zijn daar slechts voorbeelden van! Het leuke is dat al deze culturen hun spoor hebben achtergelaten waardoor het land heel divers is. Zo vind je er vele piramides, tempels en andere soorten bouwwerken. Het landschap is ook heel afwisselend: van vulkanen tot watervallen en van regenwouden tot woestijnen: Mexico has it all! Wist je trouwens dat er maar liefst 20.000 verschillende plantensoorten leven? Die kun je spotten in de 58 (!) nationale parken. Maar er is meer: een vakantie naar Mexico is niet compleet zonder te chillen aan het strand! De witte zandstranden en het helderblauwe water zijn hier mooier dan je je kunt voorstellen. Verder staat de keuken van Mexico vooral bekend om de heerlijke taco's, tortilla's én natuurlijk de welbekende tequila, dus dat wordt smullen!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
1515,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Mexico
2 personen
All inclusive
1 mei 2021
11 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!