Heerlijke citytrip naar magisch Marrakech is nu maar €66!

p.p. vanaf
66,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Marrakech
2 personen
Logies
19 jan. 2020
4 dagen
Weeze
Check meer data

Hôtel Dar Youssef @ Marrakech

22 april 2020

Wow! We hebben een vette deal voor je gevonden. Verblijf nu 4 dagen in deze stad en betaal maar €66 voor je vluchten & verblijf. Voor deze bodemprijs vertrek je op zondag 19 januari 2020. Wat een fijn vooruitzicht! Deze deal is als volgt gemaakt: je betaalt slechts €47 p.p. voor een vliegticket. Deze boek je bij Skyscanner. Het verblijf voor 2 personen kost €37. Dat is slechts €18,50 p.p.! Je verblijf boek je ook bij Skyscanner. Dit maakt het totaal van €66!

Vervoer

Je vliegt vanaf Weeze naar Marrakech Menara. Een transfer is niet inbegrepen. Ga met het OV richting je hotel of neem een taxi.

Verblijf

Je verblijft in Hôtel Dar Youssef. Dit hotel is gelegen in de medina van Marrakech wat het een ideale locatie maakt voor je verblijf in deze stad. Vanuit je kamer heb je uitzicht op de stad. Hoe tof!

Jouw bestemming: Marrakech

Marrakech is een unieke bestemming in het binnenland van Marokko. In nog geen 4 uur ben je al in deze Koningsstad, maar je waant je in een compleet andere wereld! De mix tussen het dagelijkse leven, de rijke geschiedenis, een heerlijke sfeer en vele verborgen parels maken deze stad tot een top bestemming. Verborgen parels? Ja, zeker! De mooiste plekken van Marrakech vind je namelijk in verborgen steegjes en straatjes. Zij zullen in eerste instantie niet zo bijzonder lijken, maar achter de vaak nietszeggende gevels vind je de prachtigste plekjes! Winkels die qua decor niet onderdoen voor een paleis en hotels waar je je in Arabische sferen kunt laten verwennen, zijn hier goede voorbeelden van. Hoe magisch is dat! Marrakech telt ook nog vele traditionele riads met ieder zijn eigen charme en de verlichte eetstalletjes zijn ook prachtig om te zien. Daarnaast is het echt een aanrader om eens stijlvol met paard en wagen te reizen en bezoek ook zeker het beroemde Place Djemaa El Fna! Hier spelen geregeld te gekke artiesten en de sfeer is er top. Al dit in combinatie met het verrukkelijke eten, zorgen ervoor dat deze bijzondere stad gewoon op je bucketlist hóórt!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
66,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Marrakech
2 personen
Logies
19 jan. 2020
4 dagen
Weeze
Check meer data

Bookingsvoorbeelden

Verblijf Marrakech €19

Verblijf Marrakech €19

Vluchten €47

Vluchten €47

Mis nooit meer een topdeal!