Maak een prachtige rondreis langs de koningssteden van Marokko voor slechts €!

p.p. vanaf
,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Marokko

Maak een prachtige rondreis langs de koningssteden van Marokko voor slechts €!

22 april 2020

Rondreis koningssteden Marokko

WAUW! Maak kennis met de indrukwekkende Arabische wereld in de koningssteden van Marokko! Reis in 8 dagen langs alle hoogtepunten van dit prachtige land. Je maakt deze reis voor slechts , inclusief vluchten en verblijf met ontbijt. Heerlijk! Je kunt voor deze prijs vertrekken op maar ook andere data zijn goedkoop te boeken! Let's go!

Vluchten & transfers

Je vliegt vanaf Amsterdam naar Marrakech met Transavia. Ook zijn je transfers inbegrepen, dus daar hoef jij je ook geen zorgen over te maken!

Accommodatie

Je verblijft tijdens de rondreis in verschillende 3* hotels.

Koninklijke Steden 3*

Jouw bestemming: Marokko

Bewonder alle highlights van Marokko tijdens deze rondreis! Je hoeft maar een paar uur te vliegen om een geheel andere cultuur te proeven met een unieke sfeer. Uiteten in Marokko is super goedkoop en van goede kwaliteit. Reden genoeg om eens de specialiteit van het land: couscous uit te proberen. De temperatuur is over het algemeen altijd lekker warm. Dus pak maar vast je koffer in voor deze te gekke reis!

Reisgezelschap

Bovengenoemde prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

Jouw bestemming: Marokko

Marokko: het land van kleuren, geuren, kruiden & véél meer! Bezoek het religieuze bedevaartsoord Moulay Idriss, bewonder de Todra Gorge kloof met giga stenen muren die van kleur veranderen of ontdek é én van de 4 koningssteden Rabat, Marrakech, Meknes en Fez! Verder zijn de handelsstad Casablanca, het dal van de Drâa of de Ouzoud watervallen ook zeker het bezoeken waard. Struin over de vele marktjes & laat je verleiden door de heerlijke geuren van eten. Het is de hoogste tijd om dit magische land te ontdekken!

p.p. vanaf
,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Marokko

Mis nooit meer een topdeal!