Getaway @ Luxemburg!

In de herfstvakantie inclusief logies en ontbijt

p.p. vanaf
136,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Luxemburg
2 personen
Logies & ontbijt
13 okt. 2020
4 dagen
Check meer data

Belle-Vue *** @ Luxemburg

27 november 2020

Even samen er tussen uit? Check deze deal! Verblijf 4 dagen in Luxemburg voor slechts €136 o.b.v. logies en ontbijt. Dit hotel heeft alles voor een top vakantie! Een bowlingbaan, binnenzwembad en sauna! Je vertrekt voor deze prijs op dinsdag 13 oktober 2020!

Let op: het gaat om de laatste kamer!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Belle-Vue ***. Dit is een mooi verzorgd hotel en ligt op loopafstand van het historische centrum van Luxemburg. Vanuit je kamer kijk je uit over de prachtige stad en op het terras heb je een panoramisch uitzicht over de Petrussevallei. In dit hotel is één ding zeker jij kan je niet gaan vervelen! Er is namelijk een bowlingbaan, binnenzwembad én sauna, hoe leuk!

Jouw bestemming: Luxemburg

De eeuwenoude stad Luxemburg staat niet voor niets op UNESCO werelderfgoed en is daardoor perfect voor een bijzondere stedentrip! Cultuur, architectuur en wereldgastronomie typeren de stad als een totaal onverwachte verscheidenheid. Met een dubbeldekkerbus of een toeristentreintje kun je gemakkelijk alle hotspots bezoeken. De ultramoderne stadsdelen en de historische oude stad zijn echt zeker een bezoekje waard!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

Let op: het gaat om de laatste kamer!

p.p. vanaf
136,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Luxemburg
2 personen
Logies & ontbijt
13 okt. 2020
4 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!