Stedentrip in eigen land! 2 dagen naar het gezellige Maastricht incl. ontbijt

p.p. vanaf
55,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Limburg
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Amrâth Grand Hotel de l’Empereur **** @ Limburg

29 juni 2020

Voor historische gebouwen, hippe eetgelegenheden of interessante musea hoef je helemaal niet naar het buitenland... Maastricht got it all! Met deze deal vertrek je 2 dagen naar de Limburgse hoofdstad voor €55. Bij deze prijs is je ontbijt ook inbegrepen. Je kan op verschillende data in de zomer vertrekken!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in het Amrâth Grand Hotel de l’Empereur ****.  Het hotel staat in een van de oudste steden van Nederland, namelijk Maastricht, dat is zeker al een bezoekje waard! Het hotel heeft een verwarmd binnenbad waar je heerlijk gebruik van kunt maken. Het nostalgische Grand Restaurant l’Empereur heeft grote glas-in-loodramen en kenmerkende markiezen, hier ga jij dus helemaal in stijl eten en heb je een heerlijke wijnkaart. Bingo! 

20615201

Jouw bestemming: Limburg

Limburg staat bekend om haar heuvels, prachtige natuur, lekkere eten en de vriendelijke mensen. En dat is niet voor niets! De hoofdstad van Limburg is Maastricht, die ontstaan is bij een doorwaadbare plaats aan de rivier de Maas. Hier heeft Maastricht dan ook zijn naam aan te danken. Deze stad heeft een lange geschiedenis, daarom is Maastricht ook rijk aan historische gebouwen en kunstschatten. Zeker een aanrader om te bezoeken wanneer u in Limburg verblijft. In deze stad kan je overigens ook goed shoppen.... 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
55,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Limburg
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!