GAAF! Boek je autovakantie met korting tot maar liefst 40%! Je vakantie Kroatië = €236 & meer…!

p.p. vanaf
,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Kroatië

GAAF! Boek je autovakantie met korting tot maar liefst 40%! Je vakantie Kroatië = €236 & meer…!

22 april 2020

Autovakantie Kroatië

BIZAR GOEDKOOP | Super leuk: je boekt je autovakantie NU met korting tot maar liefst 40%! Het zijn kortingsweken bij Neckermann en daar wil je zeker van profiteren :) Het leuke is: deze vakanties zijn mogelijk in de zomervakantie! Daarnaast zijn er super veel bestemmingen beschikbaar: Frankrijk, Spanje, Duitsland... en meer! In deze deal lichten wij een van onze favorieten uit: Kroatië. Je gaat er al 8 dagen heen voor slechts €236!

Wil je alle autovakanties met korting in een oogopslag zien? Ga dan naar de overzichtspagina van Neckermann!

Vluchten & transfers

Je vluchten en transfers zijn niet inbegrepen omdat het om een autovakantie gaat. Dit betekent dat je lekker op je eigen gemakje naar je bestemming kunt reizen!

Accommodatie

Je verblijft in Hotel & Villa Vicko ***+; een hotel in Starigrad, Kroatië. Het ligt dichtbij het strand en ook is er in de nabije omgeving een natuurpark te vinden, dus je kunt wel stellen dat het hotel een toplocatie heeft. Mocht je in plaats van met de auto gaan graag willen vliegen, dan kan je gratis gebruik maken van de buspendeldienst tussen de luchthaven en het hotel. Ook beschikt het hotel over gratis parkeerplaatsen, en je kunt er fietsen huren. Verder biedt het hotel voor de fietsliefhebber uitgestippelde routes, lunchpakketten, energiedrankjes & meer!

kroatie

Jouw bestemming: Kroatië

Een azuurblauwe zee, grillige kustlijnen, mooie baaien en stranden, grootse natuur en gastvrijheid. Stuk voor stuk kenmerken die Kroatië tot een fantastisch vakantieland maken! Ook zijn er vele natuurparken te vinden en de steden zijn prachtig met kleurrijke façades. Het meest bekende natuurgebied van Kroatië is Nationaal Park Plitvice waar dichte bossen in indrukwekkende meren elkaar afwisselen. Voor cultuurliefhebbers zijn bezienswaardigheden als het amfitheater in Pula en de Eufrasiusbasiliek in Porec zeker de moeite waard, maar denk ook aan de grote cultuurhistorische waarde van Split en Dubrovnik. Je zal een heerlijke vakantie beleven in Kroatië!

Reisgezelschap

Bovengenoemde prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. 

Jouw bestemming: Kroatië

Een azuurblauwe zee, grillige kustlijnen, mooie baaien en stranden, grootse natuur en gastvrijheid. Stuk voor stuk kenmerken die Kroatië tot een fantastisch vakantieland maken! Ook zijn er vele natuurparken te vinden en de steden zijn prachtig met kleurrijke façades. Het meest bekende natuurgebied van Kroatië is Nationaal Park Plitvice waar dichte bossen en indrukwekkende meren elkaar afwisselen. Voor cultuurliefhebbers zijn bezienswaardigheden als het amfitheater in Pula en de Eufrasiusbasiliek in Porec zeker de moeite waard, maar denk ook aan de grote cultuurhistorische waarde van Split en Dubrovnik. Je zal een heerlijke vakantie beleven in Kroatië!

p.p. vanaf
,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Kroatië

Mis nooit meer een topdeal!