Genieten in een heerlijk 4*-hotel o.b.v. logies en ontbijt @ Kenia! Inclusief vluchten en transfers vanaf €1131!

p.p. vanaf
1131,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Kenia
2 personen
Logies & ontbijt
2 mrt. 2021
9 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Genieten in een heerlijk 4*-hotel o.b.v. logies en ontbijt @ Kenia! Inclusief vluchten en transfers vanaf €1131!

27 november 2020

Heerlijke vakantie Kenia

Vakantie Kenia | Oh yeah! Wat een mega goede deal naar de bounty stranden van Kenia! Voor slechts €1131 kan jij al voor 9 dagen naar de zon & de mooiste stranden met helderblauw water. Bonus: je verblijf is inclusief logies en ontbijt! Je vertrekt het goedkoopst op bijvoorbeeld dinsdag 2 maart 2021, maar er zijn meer goedkope data die je kunt boeken.

Vluchten & transfers

Je vluchten en transfers zijn standaard inbegrepen. Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Mombasa. Als je eenmaal bent aangekomen op de luchthaven, word je per inbegrepen transfer naar je accommodatie gebracht. Op de dag van vertrek zul je ook weer netjes worden afgezet bij de luchthaven, zodat jij zorgeloos kunt beginnen aan je terugreis.

Accommodatie

Je verblijft in het Severin Sea Lodge ****. Altijd al is in een typische Afrikaanse Rondavel willen slapen? Dat kan nu! De ronde bungalows zijn voorzien van handgemaakte houten meubels en hebben een luxe inrichting. Ontspan lekker op je balkon of bij een van de twee zwembaden, terwijl je geniet van een koud drankje in je handen.

Sea lodge Kenia

Jouw bestemming: Kenia

Kenia is heel Afrika in één land. Savannes, riftvalleien, mosgroene regenwouden, enorme bergen, een subliem dierenrijkdom en een witte kustlijn met gekleurde koraalriffen aan de Indische Oceaan… Kenia heeft het allemaal. De natuurwonderen van Kenia vereren de traditionele Swahili-stammen niet voor niets. Laat je verrassen door de pure schoonheid van het land en vergeet niet te wandelen door het ruige vulkaanlandschap van het Hell’s Gate National Park. Ook Nairobi National Park hoort op je lijstje! Wie weet spot jij luipaarden en leeuwen!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook relatief goedkoop vertrekken!

Jouw bestemming: Kenia

Kenia is heel Afrika in één land. Savannes, riftvalleien, mosgroene regenwouden, enorme bergen, een subliem dierenrijkdom en een witte kustlijn met gekleurde koraalriffen aan de Indische Oceaan… Kenia heeft het allemaal. De natuurwonderen van Kenia vereren de traditionele Swahili-stammen niet voor niets. Laat je verrassen door de pure schoonheid van het land, en vergeet niet te wandelen door het ruige vulkaanlandschap van het Hell’s Gate National Park. Ook Nairobi National Park hoort op je lijstje! Wie weet spot jij luipaarden en leeuwen... Wist je verder dat het in Kenia even lang donker als licht is? Of dat Kenia van alle Afrikaanse landen het grootste assortiment van verschillende vormen van muziek heeft? En dat koffie en thee de belangrijkste traditionele exportproducten van het land zijn? Je hebt het misschien al door: Kenia verrast je echt op alle gebieden!

p.p. vanaf
1131,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Kenia
2 personen
Logies & ontbijt
2 mrt. 2021
9 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!