UNIEK: [dagen] bounty Kenia voor slechts €[prijs]! | undefined

UNIEK: bounty Kenia voor slechts €949!

p.p. vanaf
949,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

UNIEK: bounty Kenia voor slechts €949!

20 februari 2021

Bounty Kenia

Bounty Kenia | Oh yeah! Wat een mega goede deal naar de bounty stranden van Kenia! Voor slechts €949 kan jij al voor naar de zon, de mooiste stranden & blauw water. En je verblijf is o.b.v. ! Je vertrekt het voordeligst op bijvoorbeeld .

Vluchten & transfers

Je vliegt vanaf naar Mombassa. Je bagage is inclusief, net zoals de transfers van- en naar je resort.

Accommodatie

Tijdens je vakantie verblijf je in het luxe Leopard Beach Resort & Spa ****. Dit luxe 4-sterren hotel is één van de beste resorts in Kenia. Het geheim? De toegewijde staf die voor niets dan het beste gaat. En dat merk je als je aan het strand van Diani Beach in de watten wordt gelegd. Wining & dining is met de tradities van Chaine des Rotisseurs geborgd, ze draaien hun hand niet om voor verse pizza’s en pasta’s. En heerlijk eten kan ook in de buitenlucht bij Nyama Choma Boma (Keniaanse barbecue). Het enige dat je zelf nog hoeft te doen is relaxen en genieten van een heerlijk ontbijt en diner.

Jouw bestemming: Kenia

Kenia is heel Afrika in één land. Savanne vlaktes, riftvalleien, mosgroene regenwouden, enorme bergen, een subliem dierenrijkdom en een witte kustlijn met gekleurde koraalriffen aan de Indische Oceaan… Kenia heeft het allemaal. De natuurwonderen van Kenia vereren de traditionele Swahili-stammen niet voor niets. Laat je verassen door de pure schoonheid van het land, en vergeet niet de wandelen door het ruige vulkaanlandschap van het Hell’s Gate National Park. Ook Nairobi National Park hoort op je lijstje! Wie weet spot jij luipaarden en leeuwen... Wist je verder dat het in Kenia even lang donker als licht is? Of dat Kenia van alle Afrikaanse landen het grootste assortiment van verschillende vormen van muziek heeft? En dat koffie en thee de belangrijkste traditionele exportproducten van het land zijn? Je hebt het misschien al door: Kenia laat je op allerlei gebieden enorm verrassen!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met . Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

Jouw bestemming: Kenia

Kenia is heel Afrika in één land. Savannes, riftvalleien, mosgroene regenwouden, enorme bergen, een subliem dierenrijkdom en een witte kustlijn met gekleurde koraalriffen aan de Indische Oceaan… Kenia heeft het allemaal. De natuurwonderen van Kenia vereren de traditionele Swahili-stammen niet voor niets. Laat je verrassen door de pure schoonheid van het land, en vergeet niet te wandelen door het ruige vulkaanlandschap van het Hell’s Gate National Park. Ook Nairobi National Park hoort op je lijstje! Wie weet spot jij luipaarden en leeuwen... Wist je verder dat het in Kenia even lang donker als licht is? Of dat Kenia van alle Afrikaanse landen het grootste assortiment van verschillende vormen van muziek heeft? En dat koffie en thee de belangrijkste traditionele exportproducten van het land zijn? Je hebt het misschien al door: Kenia verrast je echt op alle gebieden!

p.p. vanaf
949,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Mis nooit meer een topdeal!