12 dagen nazomeren op het prachtige eiland Sardinië!

p.p. vanaf
269,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Sardinië
2 personen
Logies
29 sep. 2020
12 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Residence Cristal Blu *** @ Sardinië

19 juni 2020

Ga 12 dagen genieten op het Italiaanse eiland Sardinië vanaf €269! Hierbij zijn je vluchten vanaf Amsterdam Schiphol en verblijf inbegrepen. Je vertrekt het voordeligst op dinsdag 29 september 2020, maar omliggende data zijn ook voordelig!

Vervoer

Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Olbia. Een transfer is niet inbegrepen. Ga met het OV richting je hotel of neem een taxi.

Verblijf

Je verblijft in Residence Cristal Blu ***. Dit sfeervolle complex ligt in het centrum van Santa Teresa. Chill in het buitenzwembad of fiets door de prachtige omgeving. Dat wordt echt genieten!

7

Jouw bestemming: Sardinië

Wist je dat Sardinië al bewoning kende in de prehistorie? Hoe cool! Dat is vandaag de dag met name terug te zien aan de vele monumenten. Verder zijn er veel overblijfselen van Romeinse, Arabische, Spaanse en Pisaanse overheersers. Al deze culturen hebben hun sporen achtergelaten, waardoor het eiland echt een eigen karakter heeft gekregen! Maar er is meer: Sardinië staat met 9 nationale parken ook echt bekend om de fantastische natuur. Rotspartijen, zandstranden, kiezelstranden en bizar blauw water... Je vindt het hier allemaal. Het leukste van alles is dat het eiland nog grotendeels authentiek is, en dat het een perfecte bestemming is als je liever niet tussen tientallen landgenoten op het strand wilt liggen. Een supergave bestemming die zéker op je bucketlist hoort!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
269,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Sardinië
2 personen
Logies
29 sep. 2020
12 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!