Stedentrip naar het mooie Rome! Bied mee vanaf €1!

p.p. vanaf
1,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Rome
2 personen
Logies
5 dagen
Check meer data

Verschillende hotels @ Rome

22 april 2020

Heb jij altijd al eens Rome willen bezoeken? Dat kan nu héél voordelig. Bied mee vanaf €1 op een 5-daagse getaway naar Rome inclusief vluchten (vanaf een luchthaven naar keuze), centraal hotel & meer! 

Verblijf

Het is nog niet bekend in welk hotel je zal verblijven. Het is wel zeker dat je in een centraal gelegen hotel zal overnachten, waaruit jij gemakkelijk alle bezienswaardigheden kan bezoeken!

Jouw bestemming: Rome

Ontdek prachtig Rome! De Italiaanse hoofdstad is een walhalla als je je interesseert in historie en cultuur, want er zijn tal van bezienswaardigheden en kerken te bezoeken die stuk voor stuk de moeite waard zijn. Veel hiervan zijn overblijfselen van het Romeinse Keizerrijk: het tijdperk dat Rome de machtigste stad ter wereld was. Zo kun je het welbekende Colosseum bezoeken, evenals het Pantheon, het Forum Romanum en het Theater van Marcellus. Daarnaast vind je in Rome de kleinste staat ter wereld: Vaticaanstad. Dit is natuurlijk het thuis van de paus en indien hij aanwezig is, geeft hij zondags om 12 uur 's middags iedereen een zegen vanuit het raam van zijn werkkamer. Een unieke ervaring die je zeker niet wilt missen als je in de stad bent! OH, en vergeet ook niet een muntje in de Trevifontein te gooien voor goed geluk! Verder staat Rome vanzelfsprekend bekend om zijn heerlijke Italiaanse keuken vol lekkere pasta's, pizza’s en ijs, dus wij garanderen je: een trip naar Rome is volop genieten!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
1,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Rome
2 personen
Logies
5 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!