Zomervacay in Puglia!

Bezoek de mooie stranden en ontdek Gallipoli!

p.p. vanaf
170,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Puglia
2 personen
Logies & ontbijt
25 aug. 2020
6 dagen
Check meer data

Hotel Gallipoli Resort **** @ Puglia

17 augustus 2020

Deze zomer nog naar Italië? Check deze deal. Voor €170 zit je in een heerlijk 4* resort in Gallipoli, o.b.v. logies en ontbijt. Je vertrekt op dinsdag 25 augustus 2020 dus hier kan je heerlijk 6 dagen zomervakantie vieren! 

TIP: niet gebonden aan de zomervakantie? Vertrek dan al vanaf €160!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Hotel Gallipoli Resort ****. Het is een luxe vakantieresort met een mooie ligging. Je vindt hier een zwembad waar je een heerlijke duik kan nemen en restaurants waar je Italiaanse specialiteiten kan proeven. Het strand is op 4 kilometer afstand, maar met een gratis shuttlebusservice van het hotel ben je er zo! 's Zomers worden er voor iedereen activiteiten georganiseerd, maar het hele jaar door spelen kinderen op de speelplaats. Ook in de omgeving is genoeg te beleven. Het centrum van het prachtige havenstadje Gallipoli vind je op 4,5 kilometer afstand. Maak een wandeling langs de stadsmuren en ontdek Gallipoli!

Jouw bestemming: Puglia

De streek Puglia ligt in het zuiden van Italië, tussen de wijngaarden en grenzend aan de zee. Het landschap is er onaangeroerd en je vindt er vele gezellige dorpjes en idyllische landbouwbedrijfjes. De hele regio is als een levend schilderij! Wist je dat de regio zowat de laagste bevolkingsdichtheid van het land heeft? Daardoor geniet je er van heerlijke rust en stilte! Boek je reis naar Puglia & verken deze wonderschone streek... met een goed glas wijn in je hand!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

TIP: niet gebonden aan de zomervakantie? Vertrek dan al vanaf €160!

p.p. vanaf
170,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Puglia
2 personen
Logies & ontbijt
25 aug. 2020
6 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!