All inclusive genieten in Israël in een luxe 4* Sport Hotel = €546! Incl. vluchten, transfers & verblijf!

p.p. vanaf
546,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Eilat
2 personen
All inclusive
8 jan. 2020
8 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Hotel Isrotel Sport Club **** @ Eilat

27 november 2020

Deze unieke zonvakantie is pérfect! Verblijf o.b.v. all inclusive in een luxe 4* hotel in Eilat, Israël. Je betaalt slechts €546 voor een complete 8-daagse zonvakantie. Deze deal is incl. vluchten, transfers & verblijf o.b.v. all inclusive. Je vertrekt het voordeligst op woensdag 8 januari 2020, maar omliggende data zijn ook goedkoop te boeken!

Vervoer

Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Ovda (Eilat). Een transfer is niet inbegrepen. Ga met het OV richting je hotel of neem een taxi.

Verblijf

Je verblijft in Hotel Isrotel Sport Club ****. Dit luxe hotel staat in teken van verschillende sporten! Er zijn talrijke faciliteiten. Je loopt ook zó naar het strand. Geniet van het overheerlijke eten & relax bij het mooie zwembad. Geweldig!

Jouw bestemming: Eilat

Eilat is een badplaats in het meest zuidelijke puntje van Israël en staat bekend als een populaire watersport- en winterzonbestemming. De temperatuur zakt hier namelijk maar zelden onder de 22 ºC & de zon schijnt zo'n 360 dagen per jaar! Eilat ligt aan de Golf van Akaba, een uitloper van de Rode Zee. Je kunt hier dus ook heel goed duiken/snorkelen. Een bezoek aan de bekende 'Underwater Observatory' mag dan ook niet ontbreken. Ook Dolphin Reef mag je zeker niet missen, net als winkelen in een van de vele grote winkelcentra (tax free) en wandelen door het nationale park Timna Park en de Red Canyon. Een tour door de Negev Woestijn is een échte must.

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
546,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Eilat
2 personen
All inclusive
8 jan. 2020
8 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

8 dagen Eilat = €546

Mis nooit meer een topdeal!