Genieten op het prachtige Bali, wie wil dat nou niet? Jij kan er nu heen: 10 dagen voor maar €899!

p.p. vanaf
899,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Bali
2 personen
Logies & ontbijt
4 jan. 2021
10 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Genieten op het prachtige Bali, wie wil dat nou niet? Jij kan er nu heen: 10 dagen voor maar €899!

27 november 2020

Genieten op prachtig Bali

Genieten op prachtig Bali | Zucht... Bali: het droomeiland. Wie wil hier nou niet eens heen? Wij hebben een deal gevonden die zo'n reis iets betaalbaarder maakt, want jij kunt namelijk 10 dagen genieten voor maar €899! Hierbij zijn je vluchten vanaf Amsterdam Schiphol, transfers én heerlijk 4* verblijf o.b.v. logies en ontbijt. WOW, dat is dus veel voor weinig! Je vertrekt voor deze prijs op bijvoorbeeld maandag 4 januari 2021. Boeken maarrrrr!

Vluchten & transfers

Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Denpasar. Hierbij is zowel je hand- als ruimbagage inclusief! Verder zijn je transfers ook inbegrepen, wat inhoudt dat je van de luchthaven naar het hotel wordt gebracht - en andersom. Lekker makkelijk!

Accommodatie

Tijdens je vakantie verblijf je in Prama Sanur Beach **** op basis van logies en ontbijt. Dit is een klassiek en zeer geliefd hotel! En dat is natuurlijk niet voor niets. Met een ligging direct aan het strand en omringd door gezellige bars en restaurants mag dit met recht een toplocatie genoemd worden. En de mooie tropische tuin met Balinese decoraties geeft het hotel een bijzondere sfeer!

[qenner-thumbnail]

Jouw bestemming: Bali

Bali is hét droomeiland van Indonesië! Het is tegenwoordig enorm populair onder toeristen, dus grote kans dat jij iemand kent die er al eens is geweest. Naast zon, zee en strand staat dit prachtige eiland bekend om haar mooie natuur, een indrukwekkende cultuur, groene rijstvelden en de vele tempels. Het is eigenlijk zonde om geen rondreis te maken, want Bali heeft zoveel hoogtepunten! Neem bijvoorbeeld surfles in Kuta, fotografeer de Tanah Lot tempel tijdens zonsondergang, bezoek Monkey Forest in Ubud, bewonder de Gitgit waterval en spot dolfijnen in Lovina. Je hebt het vast al door: Bali is ontzettend veelzijdig en biedt dus voor ieder wat wils. Maak tijdens je reis ook echt tijd om de eilanden rondom Bali te bezoeken, want die zijn al even indrukwekkend. Nusa Lembongan, Lombok en de Gili eilanden zijn voorbeelden die echt niet op je lijstje mogen ontbreken ontbreken! Pak je koffers en vertrek naar PARADISE!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

Jouw bestemming: Bali

Bali is hét droomeiland van Indonesië! Het is tegenwoordig enorm populair onder toeristen, dus grote kans dat jij iemand kent die er al eens is geweest. Naast zon, zee en strand staat dit prachtige eiland bekend om haar mooie natuur, een indrukwekkende cultuur, groene rijstvelden en de vele tempels. Het is eigenlijk zonde om geen rondreis te maken, want Bali heeft zoveel hoogtepunten! Neem bijvoorbeeld surfles in Kuta, fotografeer de Tanah Lot tempel tijdens zonsondergang, bezoek Monkey Forest in Ubud, bewonder de Gitgit waterval en spot dolfijnen in Lovina. Je hebt het vast al door: Bali is ontzettend veelzijdig en biedt dus voor ieder wat wils. Maak tijdens je reis ook echt tijd om de eilanden rondom Bali te bezoeken, want die zijn al even indrukwekkend. Nusa Lembongan, Lombok en de Gili eilanden zijn voorbeelden die echt niet op je lijstje mogen ontbreken ontbreken! Pak je koffers en vertrek naar PARADISE! Bekijk hier al onze Bali deals!

p.p. vanaf
899,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Bali
2 personen
Logies & ontbijt
4 jan. 2021
10 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!