Vroegboeker: boek je 4-daagse vakantie naar IJsland hier voor maar €279!

p.p. vanaf
279,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

IJsland
2 personen
Logies
5 apr. 2020
4 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Island *** @ IJsland

22 april 2020

IJsland is zo'n land waar je echt een keer moet zijn geweest. Gelukkig kun jij nu voor €279, maar liefst 4 dagen genieten van dit reusachtige eiland, lekker voordelig dus. Je vertrekt het voordeligst op zondag 5 april 2020, maar andere data zijn ook voordelig te boeken.

Vervoer

Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Reykjavik Keflavik. Een transfer is niet inbegrepen. Ga met het OV richting je hotel of neem een taxi.

Verblijf

Je verblijft in Island ***. Dit hotel ligt om de hoek van de belangrijkste straat die deze stad kent. Het beschikt over een wellnesscentrum en spa. Een bushalte bevindt zich op nog geen 100 meter. Te voet ben je zo in recreatiegebied Laugardalur.

island kamer

Jouw bestemming: IJsland

Prachtig IJsland is met geen enkel ander land te vergelijken! Het is zo'n 20 miljoen jaar geleden ontstaan door vulkanische activiteit in de Atlantische oceaan, en daardoor telt het land - je raadt het al - vele vulkanen. Daarnaast biedt IJsland een haast onaardse schoonheid met haar gletsjers, warmwaterbronnen en bergen. Bezoek de Blue Lagoon, aanschouw het spectaculaire Noorderlicht of maak een Golden Circle tour langs verschillende geisers en watervallen. Tijdens zo'n tour zul je trouwens geen bomen tegenkomen, want daar heeft het land een gebrek aan! De landschappen worden vooral gekenmerkt door rotsen, keien, arctische woestijnlandschappen en grassen hier en daar. Wist je trouwens dat Reykjavik de noordelijkste hoofdstad ter wereld is? Voor een perfecte afwisseling tussen natuur en cultuur moet je echt in deze stad zijn geweest! Je hebt misschien al door: dit indrukwekkende land biedt voor ieder wat wils. Iedereen die wel eens in IJsland is geweest zou het er mee eens zijn: het land hóórt gewoon op je bucketlist!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
279,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

IJsland
2 personen
Logies
5 apr. 2020
4 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

4 dagen IJsland €279

Mis nooit meer een topdeal!