Spot het noorderlicht!

Getaway @ IJsland inclusief vluchten en verblijf!

p.p. vanaf
264,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

IJsland
2 personen
Logies
20 jan. 2021
3 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Arctic Comfort Hotel *** @ IJsland

27 november 2020

Op naar het hart van IJsland! Voor slechts €264 kun je op woensdag 20 januari 2021 vertrekken naar het mooie Reykjavik. Voor deze prijs verblijf je 3 dagen in een goed hotel en zijn je vluchten ook inbegrepen. Ga jij het noorderlicht spotten?

Vervoer

Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Reykjavik Keflavik. Een transfer is niet inbegrepen. Ga met het OV richting je hotel of neem een taxi.

Verblijf

Je verblijft in het Arctic Comfort Hotel ***. Dit hotel ligt aan de rand van het centrum van Reykjavik, op loopafstand van het grootste winkelcentrum van IJsland. De bus brengt je in 5 minuten in het hart van Rekyjavik en de Rekjavik Zoo ligt om de hoek van het hotel. Een uitstekende uitvalsbasis om deze stad te verkennen!

Jouw bestemming: IJsland

Prachtig IJsland is met geen enkel ander land te vergelijken! Het is zo'n 20 miljoen jaar geleden ontstaan door vulkanische activiteit in de Atlantische oceaan, en daardoor telt het land - je raadt het al - vele vulkanen. Daarnaast biedt IJsland een haast onaardse schoonheid met haar gletsjers, warmwaterbronnen en bergen. Bezoek de Blue Lagoon, aanschouw het spectaculaire Noorderlicht of maak een Golden Circle tour langs verschillende geisers en watervallen. Tijdens zo'n tour zul je trouwens geen bomen tegenkomen, want daar heeft het land een gebrek aan! De landschappen worden vooral gekenmerkt door rotsen, keien, arctische woestijnlandschappen en grassen hier en daar. Wist je trouwens dat Reykjavik de noordelijkste hoofdstad ter wereld is? Voor een perfecte afwisseling tussen natuur en cultuur moet je echt in deze stad zijn geweest! Je hebt misschien al door: dit indrukwekkende land biedt voor ieder wat wils. Iedereen die wel eens in IJsland is geweest zou het er mee eens zijn: het land hóórt gewoon op je bucketlist!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
264,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

IJsland
2 personen
Logies
20 jan. 2021
3 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!