Bied mee op een 4-daagse stedentrip naar Boedapest vanaf €1!

p.p. vanaf
1,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Boedapest
2 personen
Logies
4 dagen
Eindhoven
Check meer data

Verschillende hotels @ Boedapest

27 november 2020

Wow.. Grijp je kans & bied mee op een 4-daagse citytrip naar het prachtige Boedapest vanaf €1! Hierbij zijn je vluchten en centraal verblijf inbegrepen. Vertrek op een data naar keuze t/m maart 2020. Bieden maar!

Vervoer

Je vliegt vanaf Eindhoven naar Boedapest. Een transfer is niet inbegrepen. Ga met het OV richting je hotel of neem een taxi.

Verblijf

Het is nog niet bekend in welk hotel je zal verblijven. Het is wel zeker dat je in een centraal gelegen hotel zal overnachten, waaruit jij gemakkelijk alle bezienswaardigheden kan bezoeken!

Jouw bestemming: Boedapest

Boedapest is de prachtige hoofdstad van Hongarije en een citytrip hiernaartoe is zeker de moeite waard! De stad wordt in twee delen gedeeld door de rivier De Donau, wat er voor zorgt dat Boeda op de linkeroever ligt en Pest op de rechteroever. De rivier ligt dus heel centraal waardoor het een makkelijk herkenningspunt is! Het leuke aan de stad is dat het aantal bezienswaardigheden misschien wat lager ligt dan wat je van een echte citytrip-stad verwacht, waardoor er meer tijd overblijft om te genieten van de stad zelf. Zo kun je ook nog eens een boottochtje op de Donau maken, heerlijk ontspannen in één van de vele badhuizen, lekker uitgebreid koffie drinken in de goede koffiehuizen én heb je meer tijd over om de echte highlights van de stad te bezoeken! Het koninklijk paleis, het oude deel van Óbuda, de negen bruggen en het holocaust monument behoren zeker op je to do-lijstje, maar ook de bekende Matthiaskerk en een wandeling in het stadspark mogen niet ontbreken. Enne, Boedapest is voor Europese begrippen redelijk goedkoop, dus dat wordt shoppen! Wacht niet langer en boek jouw trip naar deze héérlijke stad!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
1,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Boedapest
2 personen
Logies
4 dagen
Eindhoven
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!