Ga citytrippen @ Boedapest incl. vluchten & verblijf o.b.v. logies en ontbijt voor maar €94!

p.p. vanaf
94,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Boedapest
2 personen
Logies & ontbijt
15 jan. 2020
3 dagen
Brussels S. Charleroi
Check meer data

Baross City Hotel *** @ Boedapest

22 april 2020

Boedapest is meer dan de moeite waard! Maak een boottochtje op de Donau of relax in één van de vele badhuizen. Deze fantastische stad wordt steeds populairder en jij kunt er nu wel erg GOEDKOOP heen! Voor slechts €94 verblijf je 3 dagen in Boedapest. Dit is inclusief vluchten & een heerlijk hotel! Het goedkoopst vertrek je op woensdag 15 januari 2020, maar omliggende data zijn ook voordelig te boeken.

Je hebt bovendien ideale vluchttijden!

Vervoer

Je vliegt vanaf Brussels S. Charleroi naar Boedapest. Een transfer is niet inbegrepen. Ga met het OV richting je hotel of neem een taxi.

Verblijf

Je verblijft in het Baross City Hotel ***. Dit hotel is gevestigd in een authentiek Hongaars gebouw, naast het prachtige station Keleti. Je zit midden in het centrum van het Stadsdeel Pest, je kunt dus zo de deur uitstappen en je staat met je voeten in de winkelstraat! Ideaal!

0

Jouw bestemming: Boedapest

Boedapest is de prachtige hoofdstad van Hongarije en een citytrip hiernaartoe is zeker de moeite waard! De stad wordt in twee delen gedeeld door de rivier De Donau, wat er voor zorgt dat Boeda op de linkeroever ligt en Pest op de rechteroever. De rivier ligt dus heel centraal waardoor het een makkelijk herkenningspunt is! Het leuke aan de stad is dat het aantal bezienswaardigheden misschien wat lager ligt dan wat je van een echte citytrip-stad verwacht, waardoor er meer tijd overblijft om te genieten van de stad zelf. Zo kun je ook nog eens een boottochtje op de Donau maken, heerlijk ontspannen in één van de vele badhuizen, lekker uitgebreid koffie drinken in de goede koffiehuizen én heb je meer tijd over om de echte highlights van de stad te bezoeken! Het koninklijk paleis, het oude deel van Óbuda, de negen bruggen en het holocaust monument behoren zeker op je to do-lijstje, maar ook de bekende Matthiaskerk en een wandeling in het stadspark mogen niet ontbreken. Enne, Boedapest is voor Europese begrippen redelijk goedkoop, dus dat wordt shoppen! Wacht niet langer en boek jouw trip naar deze héérlijke stad!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

Je hebt bovendien ideale vluchttijden!

p.p. vanaf
94,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Boedapest
2 personen
Logies & ontbijt
15 jan. 2020
3 dagen
Brussels S. Charleroi
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

3 dagen Boedapest = €94

Mis nooit meer een topdeal!