Header afbeelding

NIEUW: testers gezocht voor nieuw tv programma! Durf jij het aan? Op vakantie met een wildvreemde!

Holidates is hét ‘next level daten’. Met Holidates koppelen wij singles op een unieke manier tot de perfecte match! Aan de hand van eigenschappen, voorkeuren en (reis)interesses wordt een single gematcht aan een andere single. Deze match gaat samen op vakantie/stedentrip. Maar dat gebeurt niet zomaar … Je zult elkaar pas op de luchthaven voor het eerst ontmoeten! En jullie gaan direct 3 dagen op vakantie, slapen in hetzelfde bed & zullen samen naast elkaar terugvliegen.  En het gave is, Talpa wil hier een tv programma van maken en zoekt nog deelnemers voor de pilot + tv-afleveringen (indien de pilot een succes is). Ben jij avontuurlijk en lijkt het jou vet om aan deze pilot mee te doen? Yes? Gaaf!
Belangrijk om te weten: 
- De pilot wordt nooit uitgezonden op tv. Je blijft dus anoniem!
- Als bonus krijg je niet alleen de reis en verblijf & matching gratis, maar ook nog eens €500 per persoon.
En … het zou natuurlijk zo maar kunnen dat je de liefde van je leven tegenkomt! ;) Geef jezelf dan op en waag een sprong in het diepe! Meld je aan via onderstaande knop en je krijgt de persoonlijke vragenlijst opgestuurd!
holidates in voor een avontuurtje

Unieke ervaring

We kennen natuurlijk allemaal First Dates en Married at first Sight. Dit concept speelt in op de populariteit van deze programma’s, maar wel met een unieke twist. Uit onderzoek blijkt dat het gevoel van verliefdheid relatief vaak ontstaat tijdens een spannende situatie.Hoe angstiger iemand is tijdens een eerste ontmoeting met de mogelijke partner, hoe meer hij of zij zich aangetrokken voelt tot diegene. Hier spelen we met dit concept handig op in, want deze ervaring is uniek en extreem spannend. Het is vooral belangrijk dat je met een open en nieuwsgierige houding dit avontuur aangaat!

Het matchingproces

Op basis van een uitgebreide vragenlijst wordt de matching opgezet. We hebben veel vragen over reisvoorkeuren, waardes in het leven én seks. Dit zijn alle 3 enorm belangrijke pijlers voor een succesvolle match. Talpa verzorgt de matching.
Vakantiedate gezocht? Zó geregeld!

Het concept

De Holidate duurt 3 dagen in totaal en je ontmoet elkaar voor het eerst op de luchthaven. Je vliegt vanaf Amsterdam, Eindhoven of Rotterdam. Je ontmoet elkaar op de luchthaven! Vervolgens vlieg je samen naar de bestemming en word je per inbegrepen transfer naar het hotel gebracht. Daar staat al een fles bubbels voor jullie klaar. Na een lange dag stap je samen in het tweepersoonsbed, word je hierin (hopelijk) ook samen wakker en genieten jullie van een heerlijk ontbijtje op bed. Stappen jullie vervolgens samen in het bubbelbad of moet je elkaar toch nog iets beter leren kennen? Bepaal zelf hoe de reis eruit ziet en word verliefd op elkaar! Je moet tenslotte nog wel samen terugvliegen ...
Voorwaarden testers Holidates PS: heb je de vragenlijst al een keer ingevuld, dan hoeft dat natuurlijk niet nog een keer. We zoeken nu extra deelnemers om matches te kunnen maken!
  1. Home
  2. holidates
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.