5* luxe op bounty Zakynthos! Inclusief vluchten, transfers & verblijf o.b.v. !

p.p. vanaf
559,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

The Bay ***** @ Zakynthos

25 november 2020

Zakynthos is hip, hot & happening. Hier moet je gewoon een keer heen! Ben je er wel al eens geweest, dan wil je vast nog een keer terug. En dit is je kans! Met deze topdeal verblijf je in een luxe 5* hotel o.b.v. . Je vertrekt het goedkoopst op bijvoorbeeld  voor €559. Direct boeken dus!

Vervoer

Je vluchten en transfers zijn standaard inbegrepen. Je vliegt vanaf naar Zakynthos. Bij aankomst staat er een transfer voor je klaar die je naar je accommodatie brengt en op de terugweg andersom. Ideaal!

Verblijf

Je verblijft in The Bay *****. Dit super-de-luxe hotel ligt direct aan een privéstrand. Het hotel biedt luxe, service, kwaliteit en stijl! Je overnacht in een kamer waar je wegdroomt.. Wat een geweldige accommodatie!

Jouw bestemming: Zakynthos

Zakynthos, zucht... Je hebt er vast al wel eens foto's van voorbij zien komen: het is een super idyllische bestemming waar je gewoon een keer geweest moét zijn. Het is een ontzettend populair eiland dat bekend staat om de mooie natuur, de schattige toeristendorpjes en de heerlijke badplaatsen. Vooral de stad Laganas is the place to be als je van souvenirwinkeltjes en terrasjes houdt. Het eiland is heel mooi groen en trekt jaarlijks talloze schildpadden die er hun eieren leggen. Dat is nog eens een mooie ervaring om mee te mogen maken! Vanaf Zakynthos kun je ook verschillende uitjes maken naar Kefalonia, Olympia, Peloponnesos en Athene. Verder biedt het eiland een heleboel leuke excursies, zoals een kaki boottocht, een eilandtour en een scheepswrak boottocht. Maak je to visit-lijstje maar vast, want hier is genoeg te beleven!

p.p. vanaf
559,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Prijzen voor deze reis

Mis nooit meer een topdeal!