Zakynthos! 8 dagen genieten inclusief vluchten & resort o.b.v. logies en ontbijt!

p.p. vanaf
420,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zakynthos
2 personen
Logies & ontbijt
11 mei 2021
8 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Papillon Aparthotel ***+ @ Zakynthos

29 november 2020

Boek jouw 8-daagse zonvakantie naar Zakynthos vanaf €420! Hierbij zijn je vluchten & verblijf o.b.v. logies en ontbijt inbegrepen. Je vertrekt het voordeligst op bijvoorbeeld dinsdag 11 mei 2021.

Vervoer

Je vluchten en transfers zijn standaard inbegrepen. Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Zakynthos. Bij aankomst staat er een transfer voor je klaar die je naar je accommodatie brengt en op de terugweg andersom. Ideaal!

Verblijf

Je verblijft in Papillon Aparthotel ***+. Dit fijne hotel ligt in het centrum van Argassi op ongeveer 100 meter van het strand! De kamers zijn recentelijk gerenoveerd. Ondanks de ligging in het centrum, is het een rustige omgeving. Dat wordt genieten..

Jouw bestemming: Zakynthos

Zakynthos, zucht... Je hebt er vast al wel eens foto's van voorbij zien komen: het is een super idyllische bestemming waar je gewoon een keer geweest moét zijn. Het is een ontzettend populair eiland dat bekend staat om de mooie natuur, de schattige toeristendorpjes en de heerlijke badplaatsen. Vooral de stad Laganas is the place to be als je van souvenirwinkeltjes en terrasjes houdt. Het eiland is heel mooi groen en trekt jaarlijks talloze schildpadden die er hun eieren leggen. Dat is nog eens een mooie ervaring om mee te mogen maken! Vanaf Zakynthos kun je ook verschillende uitjes maken naar Kefalonia, Olympia, Peloponnesos en Athene. Verder biedt het eiland een heleboel leuke excursies, zoals een kaki boottocht, een eilandtour en een scheepswrak boottocht. Maak je to visit-lijstje maar vast, want hier is genoeg te beleven!

p.p. vanaf
420,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zakynthos
2 personen
Logies & ontbijt
11 mei 2021
8 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!