8 dagen genieten op het prachtige Zakynthos voor slechts €289!

p.p. vanaf
289,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zakynthos
2 personen
Logies
28 sep. 2021
8 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Manthos Appartementen *** @ Zakynthos

3 december 2020

Je kunt nu wel héél voordelig naar het Griekse Zakynthos. Voor slechts €289 vertrek je al op dinsdag 28 september 2021 naar dit eiland. Je zult maar liefst 8 dagen kunnen genieten van al het moois op dit eiland. Zorg maar dat je genoeg geheugen vrij hebt op je camera, want je zult een hop foto's maken.

Vervoer

Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Zakynthos. Een transfer is niet inbegrepen. Ga met het OV richting je hotel of neem een taxi.

Verblijf

Je verblijft in Manthos Appartementen ***. Dit appartementencomplex ligt direct aan het strand. Kom tot rust en geniet van de zon op het zonneterras of neem een verkoelende duik in het zwembad!

Jouw bestemming: Zakynthos

Zakynthos, zucht... Je hebt er vast al wel eens foto's van voorbij zien komen: het is een super idyllische bestemming waar je gewoon een keer geweest moét zijn. Het is een ontzettend populair eiland dat bekend staat om de mooie natuur, de schattige toeristendorpjes en de heerlijke badplaatsen. Vooral de stad Laganas is the place to be als je van souvenirwinkeltjes en terrasjes houdt. Het eiland is heel mooi groen en trekt jaarlijks talloze schildpadden die er hun eieren leggen. Dat is nog eens een mooie ervaring om mee te mogen maken! Vanaf Zakynthos kun je ook verschillende uitjes maken naar Kefalonia, Olympia, Peloponnesos en Athene. Verder biedt het eiland een heleboel leuke excursies, zoals een kaki boottocht, een eilandtour en een scheepswrak boottocht. Maak je to visit-lijstje maar vast, want hier is genoeg te beleven!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
289,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zakynthos
2 personen
Logies
28 sep. 2021
8 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!