Complete 4* zonvakantie o.b.v. [verzorging] @ bounty Zakynthos! | Katerina Palace ****

Complete 4* zonvakantie o.b.v. logies en ontbijt @ bounty Zakynthos!

p.p. vanaf
409,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zakynthos
2 personen
Logies & ontbijt
10 mei 2021
8 dagen
Rotterdam
Check meer data

Katerina Palace **** @ Zakynthos

20 februari 2021

Je kan nu voor slechts €409 genieten van 8 dagen op het prachtige Zakynthos. Voor deze prijs vertrek je op bijvoorbeeld maandag 10 mei 2021 naar dit mooie eiland. Inclusief vluchten, transfers & 4* verblijf o.b.v. logies en ontbijtDeze deal kan je toch niet aan je voorbij laten gaan? Boeken geblazen!

Vervoer

Je vluchten en transfers zijn standaard inbegrepen. Je vliegt vanaf Rotterdam naar Zakynthos. Bij aankomst staat er een transfer voor je klaar die je naar je accommodatie brengt en op de terugweg andersom. Ideaal!

Verblijf

Je verblijft in Katerina Palace ****. Je overnacht hier in recentelijk gerenoveerde kamers. Er zijn bovendien twee grote zwembaden en het strand ligt op loopafstand! Je loopt ook zó het centrum in. Het personeel zal er alles aan doen om je een goede vakantie te bezorgen!

Jouw bestemming: Zakynthos

Zakynthos, zucht... Je hebt er vast al wel eens foto's van voorbij zien komen: het is een super idyllische bestemming waar je gewoon een keer geweest moét zijn. Het is een ontzettend populair eiland dat bekend staat om de mooie natuur, de schattige toeristendorpjes en de heerlijke badplaatsen. Vooral de stad Laganas is the place to be als je van souvenirwinkeltjes en terrasjes houdt. Het eiland is heel mooi groen en trekt jaarlijks talloze schildpadden die er hun eieren leggen. Dat is nog eens een mooie ervaring om mee te mogen maken! Vanaf Zakynthos kun je ook verschillende uitjes maken naar Kefalonia, Olympia, Peloponnesos en Athene. Verder biedt het eiland een heleboel leuke excursies, zoals een kaki boottocht, een eilandtour en een scheepswrak boottocht. Maak je to visit-lijstje maar vast, want hier is genoeg te beleven!

p.p. vanaf
409,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zakynthos
2 personen
Logies & ontbijt
10 mei 2021
8 dagen
Rotterdam
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!