Op naar dé Griekse hotspot: Zakynthos! Complete vacay incl. vluchten & verblijf! | Helena Appartementen ***+

Op naar dé Griekse hotspot: Zakynthos! Complete vacay incl. vluchten & verblijf!

p.p. vanaf
279,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zakynthos
2 personen
Logies
12 mei 2021
8 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Helena Appartementen ***+ @ Zakynthos

20 februari 2021

Wil jij dé Griekse hotspot ontdekken tijdens een 8-daagse zonvakantie? Vertrek dan naar Zakynthos voor slechts €279 op woensdag 12 mei 2021. Dit is ook nog eens inclusief vluchten & heerlijk verblijf. Wij wisten het wel: boeken geblazen!

Vervoer

Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Zakynthos. Een transfer is niet inbegrepen. Ga met het OV richting je hotel of neem een taxi.

Verblijf

Je verblijft tijdens je vakantie in Helena Appartementen ***+. Dit is een kleinschalig complex met een rustige ligging. Op ongeveer 600 meter vind je het centrum van Agios Sostis en het strand. Een dagje relaxen kan op een ligbedje aan het zwembad. Het vriendelijke personeel van Helena Appartementen zal er alles aan doen om je een onvergetelijk verblijf te bezorgen.

Jouw bestemming: Zakynthos

Zakynthos, zucht... Je hebt er vast al wel eens foto's van voorbij zien komen: het is een super idyllische bestemming waar je gewoon een keer geweest moét zijn. Het is een ontzettend populair eiland dat bekend staat om de mooie natuur, de schattige toeristendorpjes en de heerlijke badplaatsen. Vooral de stad Laganas is the place to be als je van souvenirwinkeltjes en terrasjes houdt. Het eiland is heel mooi groen en trekt jaarlijks talloze schildpadden die er hun eieren leggen. Dat is nog eens een mooie ervaring om mee te mogen maken! Vanaf Zakynthos kun je ook verschillende uitjes maken naar Kefalonia, Olympia, Peloponnesos en Athene. Verder biedt het eiland een heleboel leuke excursies, zoals een kaki boottocht, een eilandtour en een scheepswrak boottocht. Maak je to visit-lijstje maar vast, want hier is genoeg te beleven!

p.p. vanaf
279,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zakynthos
2 personen
Logies
12 mei 2021
8 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!