Complete zonvakantie o.b.v. [verzorging] @ het Griekse Zakynthos! | Bozikis Palace Hotel ***

Complete zonvakantie o.b.v. @ het Griekse Zakynthos!

p.p. vanaf
376,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Bozikis Palace Hotel *** @ Zakynthos

20 februari 2021

Je geniet nu  op het prachtige Zakynthos voor slechts €376. Voor deze prijs vertrek je op bijvoorbeeld  naar dit mooie eiland. Inclusief vluchten & verblijf o.b.v. Deze deal kan je toch niet aan je voorbij laten gaan? Boeken geblazen!

Vervoer

Je vluchten en transfers zijn standaard inbegrepen. Je vliegt vanaf naar Zakynthos. Bij aankomst staat er een transfer voor je klaar die je naar je accommodatie brengt en op de terugweg andersom. Ideaal!

Verblijf

Je verblijft in Bozikis Palace Hotel ***. Dit hotel ligt erg centraal en dichtbij het strand. Relax bij het heerlijke zwembad en geniet elke ochtend van een vers ontbijtje. Het vriendelijke personeel bezorgt jou een perfecte zonvakantie! Wat een mooi vooruitzicht...

Jouw bestemming: Zakynthos

Zakynthos, zucht... Je hebt er vast al wel eens foto's van voorbij zien komen: het is een super idyllische bestemming waar je gewoon een keer geweest moét zijn. Het is een ontzettend populair eiland dat bekend staat om de mooie natuur, de schattige toeristendorpjes en de heerlijke badplaatsen. Vooral de stad Laganas is the place to be als je van souvenirwinkeltjes en terrasjes houdt. Het eiland is heel mooi groen en trekt jaarlijks talloze schildpadden die er hun eieren leggen. Dat is nog eens een mooie ervaring om mee te mogen maken! Vanaf Zakynthos kun je ook verschillende uitjes maken naar Kefalonia, Olympia, Peloponnesos en Athene. Verder biedt het eiland een heleboel leuke excursies, zoals een kaki boottocht, een eilandtour en een scheepswrak boottocht. Maak je to visit-lijstje maar vast, want hier is genoeg te beleven!

p.p. vanaf
376,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Mis nooit meer een topdeal!