Zakynthos in stijl! Genieten inclusief vluchten, transfers & verblijf!

p.p. vanaf
296,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zakynthos
2 personen
Logies
26 aug. 2020
4 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Boletsos Beach Appartementen ***+ @ Zakynthos

5 augustus 2020

Zakynthos is hip, hot & happening. Hier moet je gewoon een keer heen! Ben je er wel al eens geweest, dan wil je vast nog een keer terug. En dit is je kans! Met deze topdeal verblijf je 4 dagen in een heerlijk hotel. Je vertrekt het goedkoopst op bijvoorbeeld woensdag 26 augustus 2020 voor slechts €296! 

Vervoer

Je vluchten en transfers zijn standaard inbegrepen. Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Zakynthos. Bij aankomst staat er een transfer voor je klaar die je naar je accommodatie brengt en op de terugweg andersom. Ideaal!

Verblijf

Je verblijft in de Boletsos Beach Appartementen ***+. Dit is werkelijk waar een heerlijk verblijf op het prachtige Zakynthos, je ontwaakt 's ochtends met de zon en uitzicht over kilometers zee. De kamers zijn netjes verzorgd en zien er goed uit, voor de appartementen ligt een heerlijk zwembad met uitzicht over zee. Wissel het zwembad en de zee gemakkelijk af want het strand ligt gelijk voor je verblijf! 

8CBD2F6BBFEF22B61F10F3D9B6E1241C

Jouw bestemming: Zakynthos

Zakynthos, zucht... Je hebt er vast al wel eens foto's van voorbij zien komen: het is een super idyllische bestemming waar je gewoon een keer geweest moét zijn. Het is een ontzettend populair eiland dat bekend staat om de mooie natuur, de schattige toeristendorpjes en de heerlijke badplaatsen. Vooral de stad Laganas is the place to be als je van souvenirwinkeltjes en terrasjes houdt. Het eiland is heel mooi groen en trekt jaarlijks talloze schildpadden die er hun eieren leggen. Dat is nog eens een mooie ervaring om mee te mogen maken! Vanaf Zakynthos kun je ook verschillende uitjes maken naar Kefalonia, Olympia, Peloponnesos en Athene. Verder biedt het eiland een heleboel leuke excursies, zoals een kaki boottocht, een eilandtour en een scheepswrak boottocht. Maak je to visit-lijstje maar vast, want hier is genoeg te beleven!

p.p. vanaf
296,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zakynthos
2 personen
Logies
26 aug. 2020
4 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Prijzen voor deze reis

Mis nooit meer een topdeal!