WOW! 2 weken chillen @ Zakynthos in september! | Bingo Zakynthos ***

WOW! 2 weken chillen @ Zakynthos in september!

p.p. vanaf
379,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zakynthos
2 personen
Logies
21 sep. 2020
15 dagen
Maastricht
Check meer data

Bingo Zakynthos *** @ Zakynthos

27 november 2020

Wij hebben weer een topdeal gevonden! Voor slechts €379 kun je 15 dagen naar het magische eiland Zakynthos. Bij deze prijs zijn je verblijf en vluchten inbegrepen, hoe chill? Het voordeligst vertrek je op maandag 21 september 2020, maar ook op andere data kun je voordelig vertrekken. Dat wordt genieten!

Vervoer

Je vliegt vanaf Maastricht naar Zakynthos. Een transfer is niet inbegrepen. Ga met het OV richting je hotel of neem een taxi.

Verblijf

Je gaat naar Zakynthos met de Bingo-formule: dé manier om voordelig op vakantie te gaan. Omdat accommodaties vaak geen extreme prijsverlagingen willen doorvoeren met naamsvermelding, heeft Corendon deze beschikbare kamers opgekocht zodat jij heerlijk goedkoop op vakantie kunt. Je hoort nu dus ter plekke waar je zult verblijven. Je hoeft je echter nergens zorgen om te maken, want je verblijft sowieso in een (minimaal) 2,5* accommodatie!

Jouw bestemming: Zakynthos

Zakynthos, zucht... Je hebt er vast al wel eens foto's van voorbij zien komen: het is een super idyllische bestemming waar je gewoon een keer geweest moét zijn. Het is een ontzettend populair eiland dat bekend staat om de mooie natuur, de schattige toeristendorpjes en de heerlijke badplaatsen. Vooral de stad Laganas is the place to be als je van souvenirwinkeltjes en terrasjes houdt. Het eiland is heel mooi groen en trekt jaarlijks talloze schildpadden die er hun eieren leggen. Dat is nog eens een mooie ervaring om mee te mogen maken! Vanaf Zakynthos kun je ook verschillende uitjes maken naar Kefalonia, Olympia, Peloponnesos en Athene. Verder biedt het eiland een heleboel leuke excursies, zoals een kaki boottocht, een eilandtour en een scheepswrak boottocht. Maak je to visit-lijstje maar vast, want hier is genoeg te beleven!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
379,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zakynthos
2 personen
Logies
21 sep. 2020
15 dagen
Maastricht
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!