Last minute 8 dagen relaxen op bounty Zakynthos!

p.p. vanaf
179,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zakynthos
3 personen
Logies
4 jul. 2020
8 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Appartementen Alex *** @ Zakynthos

1 juli 2020

Ga 8 dagen genieten op het prachtige eiland Zakynthos vanaf €179! Hierbij zijn je vluchten & verblijf o.b.v. 3 personen inbegrepen. Je vertrekt het voordeligst op zaterdag 4 juli 2020, maar omliggende data zijn ook voordelig.

Vervoer

Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Zakynthos. Een transfer is niet inbegrepen. Ga met het OV richting je hotel of neem een taxi.

Verblijf

Je verblijft in een van de Appartementen Alex ***. De locatie van de appartementen is uitstekend, je loopt zó naar het strand en centrum. In de buurt vind je vele gezellige bars en restaurants! Kom tot rust bij op het zonneterras naast het zwembad of bestel een heerlijke cocktail.

34190170 Original

Jouw bestemming: Zakynthos

Zakynthos, zucht... Je hebt er vast al wel eens foto's van voorbij zien komen: het is een super idyllische bestemming waar je gewoon een keer geweest moét zijn. Het is een ontzettend populair eiland dat bekend staat om de mooie natuur, de schattige toeristendorpjes en de heerlijke badplaatsen. Vooral de stad Laganas is the place to be als je van souvenirwinkeltjes en terrasjes houdt. Het eiland is heel mooi groen en trekt jaarlijks talloze schildpadden die er hun eieren leggen. Dat is nog eens een mooie ervaring om mee te mogen maken! Vanaf Zakynthos kun je ook verschillende uitjes maken naar Kefalonia, Olympia, Peloponnesos en Athene. Verder biedt het eiland een heleboel leuke excursies, zoals een kaki boottocht, een eilandtour en een scheepswrak boottocht. Maak je to visit-lijstje maar vast, want hier is genoeg te beleven!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 3 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
179,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zakynthos
3 personen
Logies
4 jul. 2020
8 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!