Zonvakantie @ Zakynthos vanaf €373! Inclusief vluchten & topverblijf!

p.p. vanaf
373,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zakynthos
2 personen
Logies
11 mei 2021
8 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Anastasia's House ** @ Zakynthos

25 november 2020

Boek jouw 8-daagse zonvakantie naar Zakynthos vanaf €373! Hierbij zijn je vluchten & verblijf inbegrepen. Je vertrekt het voordeligst op bijvoorbeeld dinsdag 11 mei 2021.

Vervoer

Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Zakynthos. Een transfer is niet inbegrepen. Ga met het OV richting je hotel of neem een taxi.

Verblijf

Je verblijft in Anastasia's House **. Dit kleinschalige complex op Zakynthos ligt dichtbij het strand en Agios Sostis. Relax op het zonneterras bij het fijne zwembad! De beoordeling van dit complex is ook nog eens uitstekend! Wat een mooi vooruitzicht..

Jouw bestemming: Zakynthos

Zakynthos, zucht... Je hebt er vast al wel eens foto's van voorbij zien komen: het is een super idyllische bestemming waar je gewoon een keer geweest moét zijn. Het is een ontzettend populair eiland dat bekend staat om de mooie natuur, de schattige toeristendorpjes en de heerlijke badplaatsen. Vooral de stad Laganas is the place to be als je van souvenirwinkeltjes en terrasjes houdt. Het eiland is heel mooi groen en trekt jaarlijks talloze schildpadden die er hun eieren leggen. Dat is nog eens een mooie ervaring om mee te mogen maken! Vanaf Zakynthos kun je ook verschillende uitjes maken naar Kefalonia, Olympia, Peloponnesos en Athene. Verder biedt het eiland een heleboel leuke excursies, zoals een kaki boottocht, een eilandtour en een scheepswrak boottocht. Maak je to visit-lijstje maar vast, want hier is genoeg te beleven!

p.p. vanaf
373,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zakynthos
2 personen
Logies
11 mei 2021
8 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Prijzen voor deze reis

Mis nooit meer een topdeal!