Idyllisch Zakynthos: vluchten én verblijf o.b.v. [verzorging]! | Anagenessis Appartementen ***

Idyllisch Zakynthos: vluchten én verblijf o.b.v. logies en ontbijt!

p.p. vanaf
423,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zakynthos
2 personen
Logies & ontbijt
12 mei 2021
8 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Anagenessis Appartementen *** @ Zakynthos

20 februari 2021

We hebben weer een te gekke 8-daagse deal naar Zakynthos gevonden! Je moét gewoon een keer naar deze super romantische bestemming geweest zijn, en waarom wachten? Je kan nu vanaf slechts €423 verblijven in een heerlijk appartement o.b.v. logies en ontbijt en ook je vluchten zijn inbegrepen. Je vertrekt bijvoorbeeld goedkoop op woensdag 12 mei 2021. Dat wordt genieten geblazen!

Vervoer

Je vluchten en transfers zijn standaard inbegrepen. Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Zakynthos. Bij aankomst staat er een transfer voor je klaar die je naar je accommodatie brengt en op de terugweg andersom. Ideaal!

Verblijf

Je verblijft in Anagenessis Appartementen ***. De kleinschalige appartementen liggen in Kalamaki op Zakynthos. Hier kom je zeker helemaal tot rust! Het complex heeft een ideale ligging. Verder zijn de appartementen comfortabel en van alle gemakken voorzien!

Jouw bestemming: Zakynthos

Zakynthos, zucht... Je hebt er vast al wel eens foto's van voorbij zien komen: het is een super idyllische bestemming waar je gewoon een keer geweest moét zijn. Het is een ontzettend populair eiland dat bekend staat om de mooie natuur, de schattige toeristendorpjes en de heerlijke badplaatsen. Vooral de stad Laganas is the place to be als je van souvenirwinkeltjes en terrasjes houdt. Het eiland is heel mooi groen en trekt jaarlijks talloze schildpadden die er hun eieren leggen. Dat is nog eens een mooie ervaring om mee te mogen maken! Vanaf Zakynthos kun je ook verschillende uitjes maken naar Kefalonia, Olympia, Peloponnesos en Athene. Verder biedt het eiland een heleboel leuke excursies, zoals een kaki boottocht, een eilandtour en een scheepswrak boottocht. Maak je to visit-lijstje maar vast, want hier is genoeg te beleven!

p.p. vanaf
423,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zakynthos
2 personen
Logies & ontbijt
12 mei 2021
8 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!