Heel veel luxe op Santorini incl. vluchten, transfers en 5* verblijf met ontbijt vanaf €795!

p.p. vanaf
795,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Santorini
2 personen
Logies & ontbijt
2 okt. 2020
6 dagen
Düsseldorf Internationaal
Check meer data

Antoperla Luxury Hotel & Spa ***** @ Santorini

22 april 2020

Als we het hebben over luxe, dan ben je goed bij deze deal! Bij dit perfecte hotel smelt je toch weg? Je vertrekt er nu 6 dagen heen voor €795. Hierbij is echt alles inbegrepen! Vluchten, transfers en prachtig verblijf met ontbijt. Je vertrekt voor deze prijs op vrijdag 2 oktober 2020. Go feel like prince(ss)!

Inclusief 20 kg ruimbagage!

Vervoer

Je vluchten en transfers zijn standaard inbegrepen. Je vliegt vanaf Düsseldorf Internationaal naar Santorini (Thira). Bij aankomst staat er een transfer voor je klaar die je naar je accommodatie brengt en op de terugweg andersom. Ideaal!

Verblijf

Je verblijft in Antoperla Luxury Hotel & Spa *****. Het kan niet anders dat jij je een prins(es) gaat voelen in dit prachtige hotel. Het hotel is ingericht in de zogenaamde Cycladische stijl, waar je heel veel perfecte Instagram kiekjes gaat schieten! Tussen de spierwitte gebouwen en palmbomen vind je een zwembad met apart kinderzwembad. Wil je naar het strand? Je steekt de straat over en je bent er! Santorini kent een goed busnetwerk, dus als je op stap wil kan dat gemakkelijk.  

4 (5)

Jouw bestemming: Santorini

Santorini: het eiland van de witgekalkte huisjes, kerkjes met blauwe daken en kale vulkaanrotsen... Je geniet er van prachtige vergezichten en het eiland is een absoluut droomdecor! Niet voor niets is het eiland dan ook een favoriet van fotografen. Bovendien valt er op het eiland ook nog eens meer dan genoeg te beleven. Dwaal door de smalle steegjes van de hoofdstad Fira, wandel door de vele wijngaarden die dit eiland rijk is en vergeet daarbij ook niet de heerlijke wijn te proeven! Waarvoor je ook komt: idyllisch Santorini zal je keer op keer verbazen!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

Inclusief 20 kg ruimbagage!

p.p. vanaf
795,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Santorini
2 personen
Logies & ontbijt
2 okt. 2020
6 dagen
Düsseldorf Internationaal
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

6 dagen Santorini €795

Mis nooit meer een topdeal!