Vakantie Griekenland | 8 dagen | Weflycheap

YES! Zomervakantie Samos

Incl. vluchten, transfers en verblijf!

p.p. vanaf
199,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Griekenland
2 personen
Logies
17 aug. 2020
8 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Huize Despina @ Griekenland

27 november 2020

Deze topdeal naar Samos kun je niet laten liggen! Vertrek al vanaf slechts €199 op een heerlijke vakantie naar dit fijne Griekse eiland voor 8 dagen! Dit is inclusief vluchten, transfers en verblijf met een geweldig uitzicht. Je vertrekt het goedkoopst op maandag 17 augustus 2020.

Vervoer

Je vluchten en transfers zijn standaard inbegrepen. Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Samos. Bij aankomst staat er een transfer voor je klaar die je naar je accommodatie brengt en op de terugweg andersom. Ideaal!

Verblijf

Je verblijft in een van de studio's van Huize Despina. Met een ligging nabij een klein dorpje, bevindt je je tussen de locals. Je beschikt over fijne slaapplekken, een woonkamer, badkamer en kitchenette. Het strand bevindt zich slechts op 200 meter loopafstand!

Jouw bestemming: Griekenland

Een land met indrukwekkende kustlijnen, een veelzijdige cultuur, prachtige stranden, vriendelijke mensen, heerlijk eten en een rijke historie, dát is Griekenland. Tel daar meer dan 300 dagen zon per jaar bij op en je vakantie is compleet. Bezoek de Acropolis van Athene, ga chillen op het mooiste strand van Griekenland: Naviago Beach, maak een hike door de Samariakloof of bezoek een van de meest gefotografeerde plaatsen in Griekenland!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
199,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Griekenland
2 personen
Logies
17 aug. 2020
8 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!