Let's GO! [dagen] vakantie Rhodos €[prijs]! Inclusief vluchten + transfers + verblijf & [verzorging]! | undefined

Let's GO! 5 dagen vakantie Rhodos €321! Inclusief vluchten + transfers + verblijf & halfpension!

p.p. vanaf
321,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Rhodos
2 personen
Halfpension
26 mei 2021
5 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Let's GO! 5 dagen vakantie Rhodos €321! Inclusief vluchten + transfers + verblijf & halfpension!

20 februari 2021

Vakantie Rhodos

Vakantie Rhodos | Stap in het vliegtuig en beleef Rhodos! Al vanaf slechts €321 ga jij op een complete 5-daagse vakantie met je vluchten, transfers, verblijf in een viersterrenhotel én halfpension  inbegrepen. Dat is dus veel waar voor je geld, en daar houden we van! Je vertrekt het goedkoopst op bijvoorbeeld woensdag 26 mei 2021. Waar wacht je nog op?!

Vluchten & transfers

Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Rhodos. Hierbij is je handbagage inclusief, en ruimbagage is al optioneel bij te boeken vanaf €10 enkele reis. Op de luchthaven van Rhodos word je opgehaald en per transferbus naar je accommodatie gebracht. Op de terugweg word je ook weer netjes bij het vliegveld afgezet om aan de terugvlucht te beginnen. Maar laten we daar nog maar even niet aan denken!

Accommodatie

Vanuit het luxe Hotel Blue Horizon **** is het echt optimaal genieten. Je hoeft enkel de deur uit te stappen om een duik te nemen in het superheldere zeewater, het strand ligt namelijk letterlijk voor de deur. In de buurt van het hotel vind je winkeltjes en gezellige restaurantjes, maar ook het bruisende Rhodos-stad is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Zin in een dagje bij het hotel? Dat is zeker mogelijk! Voor het hotel ligt een grote tuin, waar je perfect op je ligbedje in kunt dutten of een boekje kunt lezen. In diezelfde tuin vind je ook een verkoelend zwembad en kun je zelfs cocktails bestellen.

[qenner-thumbnail]

Jouw bestemming: Rhodos

Rhodos is een eiland dat behoort tot Griekenland en staat vooral bekend om zijn oude centrum. Binnen de stadsmuren vind je vele oude gebouwen en daarnaast natuurlijk ook winkelstraatjes, restaurants en bars. Rhodos-stad staat tevens op de Werelderfgoedlijst! Ook kent het eiland het zevende wereldwonder: de 'kolos van Rhodos'. Dit is een 30 meter hoog bronzen beeld dat aan het begin van de haven van het eiland heeft gestaan. Echt een bezoekje waard dus! Daarnaast ook leuk om te doen: bezoek Lindos, dit is een tegen de rots aangebouwd stadje. Het is een van de leukste stadjes van het eiland! Als je wel even genoeg cultuur hebt gesnoven, is het eiland natuurlijk ook uitermate geschikt om te zonnebaden aan het strand, te zwemmen in de zee of fanatiek watersporten te beoefenen. En vergeet vooral niet te genieten van de natuur, want het is een erg groen en heuvelachtig eiland!Rhodos is een eiland dat behoort tot Griekenland en dat vooral bekend staat om zijn oude centrum. Binnen de stadsmuren vind je vele oude gebouwen en daarnaast natuurlijk ook winkelstraatjes, restaurants en bars. Rhodos-stad staat tevens op de Werelderfgoedlijst! Ook kent het eiland het zevende wereldwonder: de 'kolos van Rhodos'. Dit is een 30 meter hoog bronzen beeld dat aan het begin van de haven van het eiland heeft gestaan. Echt een bezoekje waard dus! Daarnaast ook leuk om te doen: bezoek Lindos, dit is een tegen de rotsen aangebouwd stadje. Het is een van de leukste stadjes van het eiland! Als je wel even genoeg cultuur hebt gesnoven, is het eiland natuurlijk ook uitermate geschikt om te zonnebaden aan het strand, te zwemmen in de zee of om fanatiek watersporten te beoefenen. En vergeet vooral niet te genieten van de natuur, want het is een erg groen en heuvelachtig eiland!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

Jouw bestemming: Rhodos

Rhodos is een eiland dat behoort tot Griekenland en dat vooral bekend staat om zijn oude centrum. Binnen de stadsmuren vind je vele oude gebouwen en daarnaast natuurlijk ook winkelstraatjes, restaurants en bars. Rhodos-stad staat tevens op de Werelderfgoedlijst! Ook kent het eiland het zevende wereldwonder: de 'kolos van Rhodos'. Dit is een 30 meter hoog bronzen beeld dat aan het begin van de haven van het eiland heeft gestaan. Echt een bezoekje waard dus! Daarnaast ook leuk om te doen: bezoek Lindos, dit is een tegen de rotsen aangebouwd stadje. Het is een van de leukste stadjes van het eiland! Als je wel even genoeg cultuur hebt gesnoven, is het eiland natuurlijk ook uitermate geschikt om te zonnebaden aan het strand, te zwemmen in de zee of om fanatiek watersporten te beoefenen. En vergeet vooral niet te genieten van de natuur, want het is een erg groen en heuvelachtig eiland!

p.p. vanaf
321,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Rhodos
2 personen
Halfpension
26 mei 2021
5 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!