Last minute @ Griekse vasteland

p.p. vanaf
499,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Griekenland
2 personen
Logies
28 sep. 2020
8 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Huize Fofo @ Griekenland

18 september 2020

Verblijf 8 dagen op het relatief onbekende Peloponnesos vanaf slechts €499 o.b.v. 2 personen! Hierbij zijn je vluchten, transfers en verblijf inbegrepen. Je vertrekt het voordeligst op maandag 28 september 2020!

Vervoer

Je vluchten en transfers zijn standaard inbegrepen. Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Kalamazoo. Bij aankomst staat er een transfer voor je klaar die je naar je accommodatie brengt en op de terugweg andersom. Ideaal!

Verblijf

Je verblijft in een van de appartementen van Huize Fofo. De kamers zijn ruim opgezet en er is een zwembad aanwezig. Met een ligging tegen een heuvel, geniet je van een mooi uitzicht. Het strand, winkeltjes en tavernes liggen op enkele 100m lopen. 

huize fofo uitzicht

Jouw bestemming: Griekenland

Een land met indrukwekkende kustlijnen, een veelzijdige cultuur, prachtige stranden, vriendelijke mensen, heerlijk eten en een rijke historie, dát is Griekenland. Tel daar meer dan 300 dagen zon per jaar bij op en je vakantie is compleet. Bezoek de Acropolis van Athene, ga chillen op het mooiste strand van Griekenland: Naviago Beach, maak een hike door de Samariakloof of bezoek een van de meest gefotografeerde plaatsen in Griekenland!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
499,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Griekenland
2 personen
Logies
28 sep. 2020
8 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!