8-daagse zomervakantie op het Griekse Lefkas in een luxe 4* hotel o.b.v. all inclusive!

p.p. vanaf
499,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Lefkas
2 personen
All inclusive
8 jul. 2020
8 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Konaki Hotel **** @ Lefkas

22 juni 2020

Jij kunt voor het bizarre bedrag van €499, 8 dagen genieten op het Griekse eiland Lefkas. Je verblijft hier in een luxe 4* hotel o.b.v. all inclusive. Voor deze prijs vertrek je het voordeligst op woensdag 8 juli 2020. Wat een lekker vooruitzicht!

Vervoer

Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Preveza. Een transfer is niet inbegrepen. Ga met het OV richting je hotel of neem een taxi.

Verblijf

Je verblijft in Konaki Hotel ****. Dit kleinschalige hotel is gelegen in Ligia en ligt op een kleine 250 meter van het strand. Het hotel wordt omgeven door de mooiste tuinen, die ervoor zorgen dat je af en toe even lekker de schaduw op kunt zoeken. De kamers van dit hotel beschikken over alle wenselijke faciliteiten, zodat jij een aangenaam verblijft hebt in het Konaki hotel.

Konaki kamer

Jouw bestemming: Lefkas

Lefkas hoort bij de Ionische eilanden en is door middel van een brug met het vasteland verbonden. Het is één van de groenste Griekse eilanden met bergachtig binnenland, hagelwitte zandstranden en kraakhelder zeewater, zucht… Heerlijk aan dit eiland is ook dat het nog niet is overspoeld door toeristen. Aan de westkant van het eiland liggen een paar van de mooiste stranden ter wereld, zeker het bezoeken waard! Ook is Lefkas erg populair bij zeilers en kite- en windsurfers door de altijd aanwezige valwind. Bezoek de prachtige Nidri watervallen, bewonder het authentieke Nikopolis en relax op de bounty stranden! Dit wordt een vakantie om nooit te vergeten!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
499,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Lefkas
2 personen
All inclusive
8 jul. 2020
8 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!