Voel je een prins(es) op Kos | Oku Kos *****

Voel je een prins(es) op Kos

Verblijf in dit super-de-luxe 5* verblijf incl. ontbijt!

p.p. vanaf
749,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Kos
2 personen
Logies & ontbijt
12 jun. 2021
6 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Oku Kos ***** @ Kos

20 januari 2021

Wauw, dit is een verblijf dat thuis hoort in woonmagazines! En guess what, jij gaat daar je chillste zonvakantie ooit vieren. Bij deze deal vertrek je 6 dagen voor €749. Bij deze prijs zijn je vluchten en TOP 5-sterren verblijf met ontbijt inbegrepen. Je vertrekt het voordeligst op zaterdag 12 juni 2021.

Vervoer

Je vluchten en transfers zijn standaard inbegrepen. Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Kos. Bij aankomst staat er een transfer voor je klaar die je naar je accommodatie brengt en op de terugweg andersom. Ideaal!

Verblijf

Je verblijft in Oku Kos *****. Mi casa es su casa; dat is het motto van Oku Kos, een nieuw en trendy vijfsterren hotel op het gelijknamige Griekse eiland. Het hotel heeft een bohemian stijl, beschikt over ruime kamers, suites en villa’s en heeft maar één missie: bijdragen aan het stukje rust dat jij zoekt in jouw vakantie!

Jouw bestemming: Kos

Vakantie vieren op Kos staat garant voor een tijd vol zon, zee en zandstranden! Daarnaast is Kos ook een echt fietseiland, dus deze bestemming is zeker geschikt voor ons Nederlanders ;) Het eiland is relatief vlak en telt vele bezienswaardigheden. Het zoutmeer Aliki, het eerste ziekenhuis ter wereld (het Asklepion van Hippocrates) en de oude kloosters, kastelen en kerken zijn zeker een bezoek waard. Natuurlijk mogen ook de goudgele zandstranden niet op je lijstje ontbreken!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
749,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Kos
2 personen
Logies & ontbijt
12 jun. 2021
6 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!