Citytrip Athene: nu 4 dagen voor slechts €79 inclusief vluchten + verblijf!

p.p. vanaf
79,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Athene
2 personen
Logies
6 mrt. 2020
4 dagen
Eindhoven
Check meer data

Athens City Themis 8 @ Athene

22 april 2020

We hebben de ideale citytrip voor je gevonden. Betaal nu slechts €79 voor een 4-daagse citytrip naar de Griekse hoofdstad. Je vertrekt het voordeligst op vrijdag 6 maart 2020.

Deze deal is als volgt gemaakt: je betaalt slechts €52 p.p. voor een vliegticket. Deze boek je bij Skyscanner. Een verblijf voor 2 personen kost €53. Dat is slechts €27 p.p.! Je verblijf boek je ook bij Skyscanner. Dit maakt het totaal van â‚¬79!

Vervoer

Je vliegt vanaf Eindhoven naar Athens Internationaal. Een transfer is niet inbegrepen. Ga met het OV richting je hotel of neem een taxi.

Verblijf

Je verblijft in Athens City Themis 8. Deze appartementen liggen op nog geen kilometer van het Nationaal Archeologisch Museum en op slechts 12 minuten lopen van het Nationaal Theater. De kamers zijn voorzien van alle wenselijke faciliteiten zoals; tv, airco, magnetron, keuken, koelkast en een wasmachine. Ideaal dus voor je verblijf in Athene.

Jouw bestemming: Athene

In Athene bepalen de overblijfselen uit de Griekse oudheid en een uitbundig stadsleven de sfeer. Athene is de stad van de Olympische Spelen, de stad van artiesten, cultureel knooppunt, wetenschappelijk centrum, het oosten en westen voor elke reiziger en het Parthenon van en voor iedereen. Vanaf de Akropolis heb je een prachtig uitzicht over de stad, de oude Agora, de kerk Ag. Apostoli en Plaka. Het is een stad vol verrassingen, en dit is je kans om dat goedkoop te ontdekken!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
79,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Athene
2 personen
Logies
6 mrt. 2020
4 dagen
Eindhoven
Check meer data

Bookingsvoorbeelden

Vliegticket Athene €52

Vliegticket Athene €52

Verblijf Athene €27

Verblijf Athene €27

Mis nooit meer een topdeal!