Vakantie Griekenland | 5 dagen | Weflycheap

Zomer 2021 @ Griekenland!

Inclusief heerlijk verblijf met ontbijt, vluchten én je eigen huurauto!

p.p. vanaf
287,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Griekenland
2 personen
Logies & ontbijt
21 jun. 2021
5 dagen
Eindhoven
Check meer data

Venus Beach Hotel *** @ Griekenland

27 november 2020

Yes! Voor €287 kan jij al een paar dagen de zon opzoeken in het prachtige Griekenland. Je vertrekt op maandag 21 juni 2021 en gaat 5 dagen genieten van een heerlijk verblijf o.b.v. logies en ontbijt. Hier zit ook je eigen huurauto inbegrepen om de omgeving te ontdekken! 

Vervoer

Je vluchten en verblijf zijn standaard inbegrepen. Je vliegt vanaf Eindhoven naar Athens Internationaal. Op het vliegveld staat een huurauto voor je klaar.

Verblijf

Je verblijft in het Venus Beach Hotel ***. Op één van de grootste Griekse eilanden Evia vind je dit heerlijke hotel. Ga relaxen aan de infinity pool en geniet van het uitzicht. Het strand vind je op een paar meter afstand. Geniet van een lekkere Griekse maaltijd in het restaurant of neem een drankje in de poolbar. Alles is aanwezig voor een perfecte vakantie! 

Jouw bestemming: Griekenland

Een land met indrukwekkende kustlijnen, een veelzijdige cultuur, prachtige stranden, vriendelijke mensen, heerlijk eten en een rijke historie, dát is Griekenland. Tel daar meer dan 300 dagen zon per jaar bij op en je vakantie is compleet. Bezoek de Acropolis van Athene, ga chillen op het mooiste strand van Griekenland: Naviago Beach, maak een hike door de Samariakloof of bezoek een van de meest gefotografeerde plaatsen in Griekenland!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
287,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Griekenland
2 personen
Logies & ontbijt
21 jun. 2021
5 dagen
Eindhoven
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld

Mis nooit meer een topdeal!