Meivakantie @ Griekeland

Goals for 2021: dit heerlijke 4* hotel o.b.v. halfpension

p.p. vanaf
485,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Griekenland
3 personen
Halfpension
3 mei 2021
6 dagen
Check meer data

Hotel Ramada Attica Rivièra**** @ Griekenland

27 november 2020

Zin in een heerlijke zon- en cultuurvakantie? Ga dan 6 dagen vakantie vieren @ de Atheense Riviera. Deze deal is inclusief halfpension, vluchten, transfers en luxe 4* hotel. Je betaalt slechts €485 o.b.v. 3 personen en vertrekt op maandag 3 mei 2021. 

Vervoer

Je vluchten en transfers zijn standaard inbegrepen. Je vliegt vanaf . Bij aankomst staat er een transfer voor je klaar die je naar je accommodatie brengt en op de terugweg andersom. Ideaal!

Verblijf

Je verblijft in het Hotel Ramada Attica Rivièra****. Een heerlijke uitvalsbasis als je even lekker wilt cultuur snuiven en genieten van een ontspannend vakantie aan het strand. Dit luxe hotel ligt direct aan strand en beschikt ook nog eens over een heerlijk zwembad. Hier maak je gratis gebruik van ligbedden en parasols. Echte cultuurliefhebbers kunnen gemakkelijk een auto huren en staan binnen 30 minuten in Athene. Deze stad ligt vol met oude opgravingen en prachtige gebouwen. 

Jouw bestemming: Griekenland

Een land met indrukwekkende kustlijnen, een veelzijdige cultuur, prachtige stranden, vriendelijke mensen, heerlijk eten en een rijke historie, dát is Griekenland. Tel daar meer dan 300 dagen zon per jaar bij op en je vakantie is compleet. Bezoek de Acropolis van Athene, ga chillen op het mooiste strand van Griekenland: Naviago Beach, maak een hike door de Samariakloof of bezoek een van de meest gefotografeerde plaatsen in Griekenland!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 3 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
485,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Griekenland
3 personen
Halfpension
3 mei 2021
6 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld

Mis nooit meer een topdeal!