Last minute Gambia voor maar โ‚ฌ337 incl. vluchten, transfers & verblijf o.b.v. logies en ontbijt!

p.p. vanaf
337,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gambia
2 personen
Logies & ontbijt
7 jan. 2020
8 dagen
Maastricht
Check meer data

Badala Park Hotel ** @ Gambia

22 april 2020

WOW, we hebben weer een deal gevonden waar je u tegen zegt: jij kunt namelijk 8 dagen genieten van het prachtige Gambia voor maar โ‚ฌ337! Hierbij zijn je vluchten, transfers & verblijf o.b.v. logies en ontbijt inbegrepen. Dat is waanzinnig! Je vertrekt voor deze prijs op dinsdag 7 januari 2020. Laat deze kans niet aan je voorbij gaan!

Vervoer

Je vluchten en transfers zijn standaard inbegrepen. Je vliegt vanaf Maastricht naar Banjul. Bij aankomst staat er een transfer voor je klaar die je naar je accommodatie brengt en op de terugweg andersom. Ideaal!

Verblijf

Je verblijft tijdens je vakantie in het Badala Park Hotel **. De ligging van Badala Park Hotel is rustig en vogelrijk. Je bevindt je op een korte loopafstand van Kotu Beach, waar ligbedden en parasols beschikbaar zijn. Mede dankzij dit strand trekken jaarlijks steeds meer mensen naar de langgerekte badplaats aan de Atlantische Oceaan. Ook bij de lokale bevolking zijn de stranden erg populair. Naast zon, zee en strand biedt Kotu ook de mogelijkheid tot fiets- en wandeltochten langs de groene rijstvelden en door de jungle.

6

Jouw bestemming: Gambia

Wist je dat Gambia het kleinste land van Afrika is? In Gambia vind je prachtige tropische natuur en er leven veel verschillende diersoorten, waaronder gekleurde vogels. Ook komt hier de oeroude apenbroodboom nog voor en dat is bijzonder, want deze boom is oeroud! Je hebt het al door: Gambia is the place to be voor natuurliefhebbers, maar er is meer! Het land kent een hoog cultureel gehalte met veel verschillende invloeden op het gebied van dans- en muzieksoorten en wanneer je een bezoekje brengt aan de Afrikaanse gezelligheid in Kololi ontdek je de diversiteit die het land rijk is. Verder staat het land bekend om het traditionele worstelen, en misschien heb je ook wel eens gehoord dat vele vissers elke nacht het water op gaan om vis te vangen? Daar kan jij de volgende dag dus flink van genieten! Daarnaast biedt Gambia alles wat je van een tropisch vakantieparadijs mag verwachten: warm zeewater, wuivende palmbomen en gegarandeerd 7 tot 8 zonuren per dag. Zucht, zie jij jezelf hier al chillen? Dan is dit de perfecte kans om die Afrikaanse droom werkelijkheid te laten worden!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
337,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gambia
2 personen
Logies & ontbijt
7 jan. 2020
8 dagen
Maastricht
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

8 dagen Gambia = โ‚ฌ337

Mis nooit meer een topdeal!