Vakantie Frankrijk | 5 dagen | Weflycheap

Vakantiehuis in Frankrijk

Midweek chillen in de herfstvakantie mét zwembad!

p.p. vanaf
114,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Frankrijk
2 personen
Logies
19 okt. 2020
5 dagen
Check meer data

Natuurhuisje in Poursac @ Frankrijk

27 november 2020

Kies voor een autovakantie en verblijf 5 dagen in dit leuke natuurhuisje in Frankrijk! Het huisje is van alle gemakken voorzien en beschikt over een privé zwembad! Je vertrekt voordelig op basis van 2 personen op maandag 19 oktober 2020.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in een Natuurhuisje in Poursac in Frankrijk. Gelegen op het platteland, vind je dit Natuurhuisje met privé zwembad en afgeschermde tuin. Even heerlijk tot rust komen en genieten van alle privacy! Lees een boek, maak een wandeling in de mooie omgeving of breng een bezoekje aan de bekende dorpjes Cognac en Poitiers.

Jouw bestemming: Frankrijk

Frankrijk, het land met de o zo romantische hoofdstad Parijs... Van het noorden tot het zuiden vind je vele gebieden met elk hun eigen landschap en natuur. Het is een land waar voor iedereen wel een leuke activiteit te beleven is! Bezoek de hoofdstad, ga surfen, wandel bij de Pyreneeën of ga naar het strand in de Côte d'Azur. Ook is het land perfect voor gezinnen, actieve reizigers of vakantiegangers die het liefst de hele vakantie aan het strand liggen. In Frankrijk is er voor ieder wat wils! 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
114,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Frankrijk
2 personen
Logies
19 okt. 2020
5 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!