Vier een magische kerst in Parijs voor slechts €106!

p.p. vanaf
106,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Parijs
2 personen
Logies
24 dec. 2019
3 dagen
Check meer data

Jacks *** @ Parijs

22 april 2020

Wauw! Vier nu de kerstdagen in Parijs! Dit kun je al doen vanaf slechts €106. Deze prijs is inclusief fijn en centraal verblijf. Je vertrekt het voordeligst op dinsdag 24 december 2019, maar ook op andere data kun je voordelig vertrekken.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Jacks ***. Dit 3*-hotel ligt nabij Place d'Italie, Rue Mouffetard em Quartier Latin. De kamers zijn goed voorzien voor een fijne stedentrip. 

Jouw bestemming: Parijs

Parijs: een heerlijk romantische stad lekker dicht bij huis! Het is één van de grootste steden van Europa en echt een bezoekje waard. Het zijn vooral de historische- en culturele hoogtepunten waar veel toeristen voor komen: de Eiffeltoren bijvoorbeeld! Het is de nummer 1 trekpleister en natuurlijk het symbool van de stad. Vanaf de toren geniet je van een uniek uitzicht over de lichtjesstad, en hoe romantisch is het om daar samen met je lief te staan?! Parijs wordt niet voor niets ook wel de 'Stad van de Liefde' genoemd. Daarnaast zijn het Louvre, de Notre Dame, de Arc de Triomphe en de Sacré Coeur ook absolute toeristische trekpleisters. Verder kun je in Parijs uitgebreid shoppen en genieten van culinaire hoogstandjes, en de gezellige straatjes met de vele terrasjes maken Parijs 'af'. Dit wordt genieten!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
106,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Parijs
2 personen
Logies
24 dec. 2019
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Kerst in Parijs €106

Mis nooit meer een topdeal!