Let's GO to France! 8 dagen verblijven deze zomervakantie op gezellig vakantiepark met waterpark!

p.p. vanaf
175,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Frankrijk
4 personen
Logies
22 aug. 2020
8 dagen
Check meer data

Roompot vakantiepark Côte De Nacre @ Frankrijk

16 juni 2020

Genieten van je vrije tijd aan de Normandische kust deze zomervakantie, klinkt dat niet goed? Je gaat 8 dagen naar Frankrijk voor €175 op basis van 4 personen. Voor deze prijs verblijf je in een fijn chalet op een vakantiepark met waterpark! Vertrek het voordeligst op zaterdag 22 augustus 2020.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft op het Roompot vakantiepark Côte De Nacre. Je hoeft je geen zorgen te maken over de kinderen, die vermaken zich wel op dit park bij het waterpark, speeltuin of een van de sportfaciliteiten. Zo kunnen jij en je geliefde ontspannen op het terras, bij het strand of zelfs in de wellness! 

75697

Jouw bestemming: Frankrijk

Frankrijk, het land met de o zo romantische hoofdstad Parijs... Van het noorden tot het zuiden vind je vele gebieden met elk hun eigen landschap en natuur. Het is een land waar voor iedereen wel een leuke activiteit te beleven is! Bezoek de hoofdstad, ga surfen, wandel bij de Pyreneeën of ga naar het strand in de Côte d'Azur. Ook is het land perfect voor gezinnen, actieve reizigers of vakantiegangers die het liefst de hele vakantie aan het strand liggen. In Frankrijk is er voor ieder wat wils! 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
175,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Frankrijk
4 personen
Logies
22 aug. 2020
8 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!