Vakantie Frankrijk | 5 dagen | Weflycheap

5-daagse zomer- en autovakantie!

Verblijf op een 4* camping met kasteel & landgoed!

p.p. vanaf
76,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Frankrijk
6 personen
Logies
11 aug. 2020
5 dagen
Check meer data

Chateau Le Verdoyer**** @ Frankrijk

27 november 2020

Verblijf deze zomervakantie op een fijne camping in de Dordogne. Je verblijft voor 5 dagen in deze beeldige omgeving op een camping met kasteel en prachtig landgoed. dinsdag 11 augustus 2020 is voordelig te boeken voor het hele gezin, nu slechts €76! Een autovakantie it is!

LET OP: last minute zomervakantie

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft op Chateau Le Verdoyer****. Dit mooie landgoed met bijbehorende camping bevindt zich in de prachtige omgeving van de Dordogne, een populaire vakantiebestemming in Frankrijk. Je vindt er een zwembad, zwemvijfer met zandstrand en verschillende sport- en speelfaciliteiten. Een leuke plek voor het hele gezin!

Jouw bestemming: Frankrijk

Frankrijk, het land met de o zo romantische hoofdstad Parijs... Van het noorden tot het zuiden vind je vele gebieden met elk hun eigen landschap en natuur. Het is een land waar voor iedereen wel een leuke activiteit te beleven is! Bezoek de hoofdstad, ga surfen, wandel bij de Pyreneeën of ga naar het strand in de Côte d'Azur. Ook is het land perfect voor gezinnen, actieve reizigers of vakantiegangers die het liefst de hele vakantie aan het strand liggen. In Frankrijk is er voor ieder wat wils! 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 6 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

LET OP: last minute zomervakantie

p.p. vanaf
76,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Frankrijk
6 personen
Logies
11 aug. 2020
5 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!