Fly & Drive Las Vegas voor maar €836 incl. directe vluchten & huurauto!

p.p. vanaf
836,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Verenigde Staten
Check meer data

Fly & Drive Las Vegas voor maar €836 incl. directe vluchten & huurauto!

29 november 2020

F&D Las Vegas

We weten allemaal wel dat Las Vegas in de woestijn ligt, maar wist je ook dat er een aantal super mooie (nationale) parken in de buurt liggen zoals de Red Rock Canyon, de Grand Canyon, Death Valley en Zion National Park? Ontdek dit waanzinnige stukje Amerika nu zelfs met deze Fly & Drive met vertrek op voor maar €836!

Vluchten & huurauto

Je vliegt vanaf naar Las Vegas. Bij aankomst kun je je huurauto ophalen & kan het avontuur beginnen!

Jouw bestemming: Las Vegas en omgeving

Alleen Las Vegas is al de moeite waard om hier naartoe te vliegen! Bekijk de mooiste hotels aan de Strip, waag een gokje in een van de vele casino's of breng een bezoekje aan het oude Las Vegas. Wij raden aan om ongeveer 2 á 3 dagen hier te verblijven. En waar je daarna naartoe gaat? Dat moet je helemaal zelf weten! Maak bijv. de mooiste wandelingen in Zion National Park, ga naar de warmste plek op aarde in Death Valley, vlieg met een helicopter over de Grand Canyon of bekijk de indrukwekkende Hoover Dam.

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met . Met andere reizigersaantallen (2 volwassenen + 1 of 2 kinderen) kun je ook goedkoop vertrekken!

Jouw bestemming: Verenigde Staten

De Verenigde Staten zijn ontzettend uitgestrekt en zeer geschikt voor zowel een stedentrip als een wekenlange vakantie. Kies bijvoorbeeld voor een stedentrip New York, Los Angeles of Miami of maak een mooie rondreis. Ga met de motor, camper of Ford Mustang door het ruige terrein van de Grand Canyon en Death Valley of verken route 66!

p.p. vanaf
836,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Verenigde Staten
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!