Op naar bucketlist bestemming Finland vanaf €650 incl. vluchten, transfers & unieke accommodatie!

p.p. vanaf
650,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Finland
2 personen
Logies & ontbijt
23 jan. 2021
8 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Op naar bucketlist bestemming Finland vanaf €650 incl. vluchten, transfers & unieke accommodatie!

3 december 2020

Bucketlist bestemming Finland

OMY | Op naar bucketlist bestemming Finland voor slechts €650! Je verblijft 8 dagen in een unieke en cozy accommodatie. Je verblijft hier o.b.v. logies en ontbijt. De vakantie is inclusief vluchten, transfers & verblijf voor deze heerlijke prijs! Je vertrekt bijvoorbeeld goedkoop op zaterdag 23 januari 2021.

Vluchten & transfers

Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Kittila, Finland. Als je eenmaal bent aangekomen op de luchthaven word je per inbegrepen transfer naar je accommodatie gebracht. Op de dag van vertrek zul je ook weer netjes worden afgezet bij de luchthaven, zodat jij onbezorgd aan je terugreis kunt beginnen.

Accommodatie

Je verblijft tijdens je vakantie in het Sirkantähti Hotel ***. Dit hotel is in 2012 volledig gerenoveerd. De kamers zijn sfeervol ingericht, met speelse kleuren en er is veel natuurlijk hout gebruikt. Ook de lobby en het restaurant zijn gerenoveerd. Wat gebleven is, is de gemoedelijke en relaxte sfeer en het goede eten. Een verblijf in Sirkantahti is dan ook een aanrader, mede vanwege de scherpe prijsstelling. Het hotel heeft twee gebouwen, beide bestaand uit elk een verdieping.

Jouw bestemming: Finland

Finland is gelegen tussen Rusland in het oosten, Noorwegen in het noorden en Zweden in het noordwesten. In het zuiden wordt het van Estland gescheiden door de Finse Golf. Finland wordt 'het land van de duizend meren' genoemd. In het noordelijke deel van het land is in de winter het noorderlicht te zien en in de zomer de middernachtzon. Finnen maken ook aanspraak op de titel van thuisbasis van de kerstman, die op de mythische berg Korvatunturi zou wonen, er is een ontluikende toeristische industrie in Lapland voor kerstmanfans.

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

Vervoer

Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Kittilä

Jouw bestemming: Finland

"Hei" en welkom in het magische Finland! Finland, de meest populaire bestemming van de drie Scandinavische landen. Het is een land met vele meren, rotsige eilanden en gigantische wouden. Op het gebied van cultuur kun je naar steden als Helsinki en Oulu. In de wintermaanden kun je knus vertoeven in de gezellige designrestaurants, bars en cafeetjes. Finland wordt ook wel het 'land van de duizend meren' genoemd! Perfect dus voor mooie kanotochten of om lekker in te zwemmen. Het bekenden gebied Lapland in Finland is zeker een must to see! Spot hier het noorderlicht, maak een tocht met een rendier- of hondenslee of ga op wintersport. In Finland is er genoeg te doen voor iedereen die een goed budget heeft!

p.p. vanaf
650,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Finland
2 personen
Logies & ontbijt
23 jan. 2021
8 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!