Ga heel voordelig citytrippen in Londen voor €139 @ kerstvakantie!

p.p. vanaf
139,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Londen
2 personen
Logies
3 jan. 2020
3 dagen
Eindhoven
Check meer data

Travelodge London Central City Road *** @ Londen

22 april 2020

Men zegt dat Londen een leuke stad is in de kerstvakantie, het goede nieuws... jij kunt heel voordelig naar deze stad voor €139. Je vertrekt het voordeligst op vrijdag 3 januari 2020, maar andere data zijn ook voordelig te boeken. Deze 3-daagse reis is o.b.v. 2 personen.

Let op: vanaf €21 p.p. extra vlieg je vanaf Schiphol

Vervoer

Je vliegt vanaf Eindhoven naar Londen Stansted. Een transfer is niet inbegrepen. Ga met het OV richting je hotel of neem een taxi.

Verblijf

Je verblijft in Travelodge London Central City Road ***. Dit is een hotel gelegen in het commerciële gedeelte van Londen, naast een sfeervolle pub, waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. Dankzij het metrostation wat in de buurt ligt, ben je zo in alle delen van Londen. De kamers beschikken over douche, toilet, telefoon en tv. 

Travelodge Londen Central City kamer

Jouw bestemming: Londen

Londen is een wereldstad die jaarlijks wordt bezocht door miljoenen toeristen. En dat is niet voor niks, Londen heeft veel indrukwekkende bezienswaardigheden. De populairste bezienswaardigheden zijn de Big Ben, London Eye en Westminster Abbey. Ben je op zoek naar iets minder toeristische plekjes? Bezoek dan een van de marktjes in Londen, bijvoorbeeld the Borough Market. Londen kent een grote verscheidenheid aan restaurants als gevolg van de multiculturele bevolking, maar een typisch Engels gerecht is natuurlijk fish & chips in een Engelse pub! Alles is super gemakkelijk te bereiken met the Underground, zo kan je zo veel mogelijk bekijken!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

Let op: vanaf €21 p.p. extra vlieg je vanaf Schiphol

p.p. vanaf
139,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Londen
2 personen
Logies
3 jan. 2020
3 dagen
Eindhoven
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

3 dagen Londen €139

Mis nooit meer een topdeal!