8 dagen genieten @ Egypte o.b.v. all inclusive! Inclusief vluchten & verblijf = €429!

p.p. vanaf
429,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Egypte
2 personen
All inclusive
12 jan. 2021
8 dagen
Düsseldorf Internationaal
Check meer data

Sindbad Club Hotel **** @ Egypte

14 augustus 2020

Bij deze luxe vakantie in een 4* hotel staat genieten centraal. Het is gelegen vlakbij het strand en direct aan de boulevard en beschikt ook nog eens over een aquapark met golfslagbad, zie jij jezelf hier al all inclusive genieten? Je gaat er al 8 dagen heen voor de bizar lage prijs van €429. Je kunt voordelig vertrekken op dinsdag 12 januari 2021, maar ook andere data zijn scherp geprijsd!

Vervoer

Je vliegt vanaf Düsseldorf Internationaal naar Hurghada. Een transfer is niet inbegrepen. Ga met het OV richting je hotel of neem een taxi.

Verblijf

Je verblijft in Sindbad Club Aqua Hotel ****. Dit heerlijke hotel ligt vlakbij het strand en direct aan de boulevard. Het hotel biedt een uitgebreid aqua park met golfslagbad en glijbanen. Bovendien kun je ontspannen in de Health Club. Je geniet de hele dag door van al het lekkere eten en drinken. Wat een mooi vooruitzicht!

Sidbad resort kamer

Jouw bestemming: Egypte

Als je aan Egypte denkt, denk je waarschijnlijk aan hoge temperaturen, veel piramides en droge woestijnen. Het land heeft een zeer lange en rijke geschiedenis die veel mensen een beetje kennen. Egypte heeft van vroeger uit een handelsstatus meegekregen waardoor er nu overal marktjes, winkeltjes en straatverkopers zijn. Een walhalla voor toeristen als je het ons vraagt! Verder staat het land bekend om de specerijen, de rivier de Nijl en de mooie stranden. Dat laatste maakt dat het tegenwoordig een heerlijke bestemming voor een strandvakantie is! Wist je bijvoorbeeld dat je heel goed kunt duiken in de Rode Zee? Verder is de hoofdstad Caïro echt een bezoekje waard en kan je het land gewoon niét verlaten zonder onder andere de piramides, tempels en graftombes te bezoeken! Bekijk hier al onze Egypte deals!

p.p. vanaf
429,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Egypte
2 personen
All inclusive
12 jan. 2021
8 dagen
Düsseldorf Internationaal
Check meer data

Prijzen voor deze reis

Mis nooit meer een topdeal!