Genieten @ dit super de luxe all inclusive resort in Egypte!

p.p. vanaf
523,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Egypte
2 personen
All inclusive
7 jan. 2021
4 dagen
Eindhoven
Check meer data

Rixos Sharm El Sheikh ***** @ Egypte

25 november 2020

Dit wordt een heerlijke relax vakantie! Voor slechts €523 verblijf jij 4 dagen in dit super de luxe resort! Je vertrekt op donderdag 7 januari 2021, maar ook andere data zijn voordelig te boeken.

Vervoer

Je vliegt vanaf Eindhoven naar Sharm el-Sheikh. Een transfer is niet inbegrepen. Ga met het OV richting je hotel of neem een taxi.

Verblijf

Je verblijft in Rixos Sharm El Sheikh *****. Dit luxe resort beschikt over zeven buitenzwembaden en meerdere glijbanen. Je hebt de keuze uit maar liefst zeven restaurants. Verder zijn de kamers ruim opgezet en van alle gemakken voorzien. Uitstekende service en vermaak voor jong en oud is gegarandeerd!

Jouw bestemming: Egypte

Als je aan Egypte denkt, denk je waarschijnlijk aan hoge temperaturen, veel piramides en droge woestijnen. Het land heeft een zeer lange en rijke geschiedenis die veel mensen een beetje kennen. Egypte heeft van vroeger uit een handelsstatus meegekregen waardoor er nu overal marktjes, winkeltjes en straatverkopers zijn. Een walhalla voor toeristen als je het ons vraagt! Verder staat het land bekend om de specerijen, de rivier de Nijl en de mooie stranden. Dat laatste maakt dat het tegenwoordig een heerlijke bestemming voor een strandvakantie is! Wist je bijvoorbeeld dat je heel goed kunt duiken in de Rode Zee? Verder is de hoofdstad Caïro echt een bezoekje waard en kan je het land gewoon niét verlaten zonder onder andere de piramides, tempels en graftombes te bezoeken! Bekijk hier al onze Egypte deals!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
523,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Egypte
2 personen
All inclusive
7 jan. 2021
4 dagen
Eindhoven
Check meer data

Prijzen voor deze reis

Mis nooit meer een topdeal!